Plató de Supervivientes amb Carlos Sobera y un rètol de Jorge Javier
TELEVISIÓ

El problema greu a 'Supervivientes' que ara torna a ser notícia

Raquel Sánchez Silva ha parlat de manera sincera del reality de Telecinco

Raquel Sánchez Silva és una de les presentadores més intrèpides de la televisió. Sí, perquè al llarg de la seva extensa carrera s'ha posat al capdavant de diversos programes d'aventures amb complexitat diferent.

Raquel Sánchez Silva ara condueix a La 1 El Conquistador. Però això no li ha impedit fer una confessió relativa al seu pas per Supervivientes. Confessió que ha resultat tan inesperada com sorprenent.

Raquel Sánchez Silva revela què li va passar a Supervivientes

Raquel Sánchez Silva està ara al capdavant d'El Conquistador. Un format d'aventura extrema de TVE en què diversos equips lluiten per guanyar proves molt complicades.

Raquel Sánchez Silva i Julian Iantzi a El Conquistador
Raquel Sánchez Silva està al capdavant d'un nou programa d'aventures a La 1 | RTVE

L'extremenya s'ha sotmès ara, com ha compartit a les xarxes socials, a un test de l'esmentat programa. Hi ha deixat clar que mai participaria en un concurs com el citat, ja que li sembla “el més dur que he vist mai”. I això que ha presentat altres programes d'aventures igualment complicats, com seria el cas de Pequín Express, Expedición Imposible i Supervivientes.

Precisament d'aquest últim reality de Telecinco, que ella va presentar des d'Hondures el 2011 i el 2014, ha parlat a l'esmentat qüestionari. En concret, ho ha fet en confessar que el pitjor moment televisiu de la seva trajectòria professional el va viure allí. Un espai en què va fer equip amb Jorge Javier Vázquez, amb què va aconseguir una estupenda sintonia que va traspassar les pantalles.

Raquel, exactament al test, ha reconegut que en aquest reality, que ja està preparant la seva pròxima edició, va experimentar un moment 'terra traga'm'. El que va passar és que “un dia va caure el senyal i jo des de l'illa no tenia tornada. Vaig estar quatre hores en directe a cegues completament”.

Això sí, ha admès que “malgrat tot, he de dir que sempre que he sentit que la terra m'empassés, han estat dels millors moments de vida a la televisió. I és que és quan t'adones que equivocar-se no és tan important”.

Raquel Sánchez Silva presentant 'Supervivientes'
Raquel Sánchez Silva va viure al reality de Telecinco un dels seus pitjors moments televisius | Mediaset

D'aquesta manera, Sánchez Silva s'ha tornat a referir a un reality que va suposar un impuls a la seva carrera. Sí, perquè li va permetre estar a prime time amb un espai que va ser líder indiscutible cada nit que s'emetia. I que li va donar l'oportunitat de convertir-se en presentadora al plató d'altres formats com l'última hora de GH VIP i El Debate de Supervivientes, tots dos el 2015.

Sense oblidar que aquest concurs de Telecinco la va ajudar a tirar endavant després de la inesperada i controvertida mort del seu marit, Mario Biondo, el 2013. Li va permetre aferrar-se a la feina per intentar sortir a la superfície després de la tragèdia, que deu anys després continua sent notícia.

Raquel Sánchez Silva ofereix més dades inesperades

Raquel Sánchez Silva, a més de fer una confessió inesperada del seu pas pel reality de supervivència, també ha sorprès amb altres. En efecte, amb diverses que tenen més a veure amb la seva vida personal.

Per exemple, mitjançant aquest qüestionari ha reconegut que el seu plat preferit són les llenties, “les estaria menjant sempre”. I parlant de cuina, ha dit que els plats que li surten millor són el pastís de formatge i el lemon pie.

Raquel Sánchez Silva posant a El Conquistador
Raquel Sánchez Silva ha revelat dades també de la seva esfera privada | RTVE

A més, ha revelat que la pel·lícula que més l'ha marcat a la seva vida ha estat Dràcula, de Francis Ford Coppola. Fins i tot ha exposat amb claredat que el que li puja l'ànim als matins és ballar cançons d'Aitana amb els meus fills.

Raquel Sánchez Silva en aquesta ostentació de sinceritat ha parlat sense embuts de la seva comoditat a casa. Ha manifestat que té pijames i peces de moda que ha col·leccionat perquè són importants. Encara que al seu armari també posseeix, per estar per casa seva, amb samarretes una mica trencades, “no les llenço, perquè ara no cal llençar aquestes coses”.