Muntatge de Luca Onestini amb Mayka Rivero a 'GH Duo'
TELEVISIÓ

La primera carpeta de 'GH Dúo' posa el focus a Luca Onestini i la fosca estratègia

Luca Onestini, assenyalat pel comportament que mostra amb Mayka Rivera i Ivana Icardi. L'audiència exposa el possible patró que empra al concurs

Luca Onestini és al punt de mira després que en tot just uns dies hagi donat peu a la primera carpeta de GH Dúo. L'italià, primer es deixava veure tontejant amb Ivana Icardi, amb qui semblava estar molt còmode.

Però ella no és l'única que podria tenir al punt de mira, ja que tampoc amaga el seu interès a Mayka Rivera, per la qual es nota que sent una gran atracció.

I encara que Mayka no reconeix davant els seus companys que senti alguna cosa més per Luca Onestini, no nega que li sembla "molt guapo". A més, entre ells s'ha vist un clar acostament que pot donar peu a un 'tonteig'.

Captura de Luca Onestini durant la primera gala de 'GH Duo'
Luca Onestini hauria deixat clar el seu joc a 'GH Dúo' | Mediaset

Tot i això, aquest comportament de Luca ha generat una onada de crítiques a les xarxes socials, i és que molts acusen l'italià de ser un autèntic 'carpeter'.

I és que el germà de Gianmarco Onestini hi empraria la mateixa estratègia en tots els realities en què ha participat. Una estratègia que consistiria a conquistar diverses noies i jugar-hi, donant peu així a una carpeta que el mantingui més temps dins de la casa.

Luca Onestini, al punt de mira per la seva actitud

De fet, un usuari ha arribat a compartir un vídeo en què es poden veure diverses de les acusacions que pesen contra Onestini.

Començant per una de les seves exparelles, que l'acusa de ser "un saltimbanqui que repeteix contínuament la mateixa història a cada reality" i un "mentider patològic".

I, a continuació, es veu un article en què es parla del primer triangle amorós de GH Dúo, protagonitzat per Luca, Ivana i Mayka. Un patró que el jove suposadament també va repetir a Secret Story on es deixava estimar per Cristina Porta i per Emmy.

Captura de Mayka Rivera amb Luca Onestini a 'GH Duo'
Luca Onestini i Mayka Rivera han tingut molta química | Mediaset

Encara que això no és el més preocupant, ja que pel que sembla també va mostrar certs comportaments qualificats de 'masclistes'. Així, mostren un vídeo en què Luca exigeix a Cristina que es tregui unes arracades que no li agraden.

Una cosa, que tenint en compte que està nominat i es juga la permanència al reality, ha portat molts a exigir la seva expulsió immediata.