Muntatge de fotos de les instal·lacions de TV3 i, al costat, una imatge amb interrogants i unes mans subjectant diners
TELEVISIÓ

La famosa presentadora de TV3 que ha confessat tenir quasi 2 milions d'euros

Laura Escanes, un dels últims fitxatges estrella de TV3, ha revelat el valor actual que té el seu patrimoni

Laura Escanes té gairebé dos milions d'euros en patrimoni. Així ho ha confessat ella mateixa en la seva visita a La Resistència de Movistar+. La presentadora de TV3 sembla que es resistia a confessar aquesta dada tan personal sobre la seva economia, però amb la pressió del presentador va acabar delatant quants diners té.

De fet, David Broncano és un especialista a fer parlar els famosos. Especialment, sobre temes una mica incòmodes com els diners que tenen al seu compte bancari o les relacions sexuals que han mantingut durant l'últim mes.

No és la primera vegada que ho pregunta, així que Laura Escanes va preferir consultar abans quina quantitat havien dit companyes seves del gremi d'influencers.

Laura Escanes confessa quant val el seu patrimoni

Laura Escanes estava reticent a contestar, però finalment ho va fer. En primer lloc, Broncano va apuntar que Violeta Mangriñán havia xifrat en un milió d'euros el valor del seu patrimoni. Tot i això, la catalana va assegurar que la seva companya tenia més diners, però això ja li va servir per tenir una guia per a la seva resposta.

Així que ella mateixa va dir que, encara que no arribava als dos milions rodons, el valor del seu patrimoni gairebé arribava a aquesta xifra. Res malament per a una noia que va començar fa uns anys a dedicar-se al món de les xarxes socials.

Després de la ruptura amb el pare de la seva filla, Risto Mejide, la seva vida professional també va fer un gir. I, des d'aleshores, treballa també a TV3 presentant el programa La Travessa. Així mateix, Laura Escanes també va ser l'encarregada de donar les campanades de Cap d'Any a la cadena catalana amb Miki Núñez.

Muntatge de fotos de pla curt de Laura Escanes somrient a 'La Resistència'

Laura Escanes sembla no ser tan afortunada en l'amor

Laura Escanes no està tenint la mateixa sort en l'amor, ja que fa uns mesos es va quedar soltera després de deixar-ho amb Álvaro de Luna. Per aquest motiu, la catalana va assegurar al programa que és més difícil tenir relacions sexuals soltera que amb parella.

Encara que al principi va dir que a això sí que no contestaria, també ho va acabar fent. Amb una actitud clarament tímida, la conductora de TV3 va resumir la seva activitat sexual en unes tres vegades durant l'últim mes.

Més enllà d'aquestes anècdotes, Laura Escanes va parlar a l'entrevista de la nova temporada del seu pòdcast Entre el cielo y las nubes. És clar que professionalment no li falten projectes ni èxit, per la qual cosa, de moment, la feina i la seva filla Roma semblen ser la seva prioritat.

➡️ Televisió

Més notícies: