Fotomuntatge de Pilar Eyre amb una imatge de Cristina Pedroche

TELEVISIÓ

Pilar Eyre revela el sou diari d'una famosa presentadora: xifra surrealista

Ja se sap que Pilar Eyre és una persona molt activa a les seves xarxes socials. Ara, ha revelat el sou d'una famosa presentadora

Pilar Eyre ha deixat de banda els membres de la Família Reial per parlar d'una famosa presentadora del nostre país. Ja se sap que l'escriptora és molt activa a les seves xarxes socials i, tal com ha confessat més d'una vegada, ha creat una segona família.

D'aquesta manera, Pilar Eyre aprofita sempre que pot per comentar tota mena de temes. Tot i això, en algunes ocasions, s'ha vist envoltada en diverses polèmiques. La darrera va estar relacionada amb la pràctica taurina, un tema molt controvertit al nostre país.

Va ser durant la gala dels Premis Goya 2024, quan la periodista va publicar a X, abans Twitter, una opinió respecte a les curses de toros. Una confessió que no va agradar a diversos internautes que van decidir atacar sense compassió la televisiva.

"Estava veient els Goya i estaven parlant de les subvencions. I jo vaig dir: A mi m'agradaria que totes les subvencions que es dediquen a les corregudes de toros, es dediquessin al cinema", va començar.

"I aquesta frase que jo la vaig dir convençuda, però no pensava que tindria repercussió... Va provocar milers de missatges d'autèntic odi durant tres dies. No podia obrir les xarxes socials perquè era una allau d'odi increïble", va concloure Pilar Eyre.

Pilar Eyre revela el sou diari d'una famosa presentadora

Ara, Pilar Eyre es podria veure embolicada en un nou revés en revelar el sou d'una famosa presentadora. Estem parlant de Cristina Pedroche, que, segons l'especialista en la Casa Reial, s'estaria embossant la barbaritat de 60.000 euros diaris.

Primer pla de Cristina Pedroche somrient a la càmera
Pilar Eyre revela el sou de Cristina Pedroche. | Europa Press

Tot va començar aquest 7 de març passat després de la notícia falsa sobre la suposada detenció de David Broncano i Carlos Sobera. Unes imatges prèviament manipulades que van córrer com la pólvora a les xarxes socials. D'aquesta manera, un usuari de X va compartir el següent:

"La quantitat de vegades que han detingut Broncano i Sobera i hi són cada dia, a la tele, com si res. És clar que la Justícia no funciona". Pilar Eyre, sense pensar-ho dues vegades, va contestar que Cristina Pedroche estaria facturant 60.000 euros diaris.

Imatge del tuit de Pilar Eyre on Revela el sou de Cristina Pedroche
Imatge del tuit de Pilar Eyre. | Twitter, @pilareyre

"I la Pedroche què? Guanya 60.000 euros diaris i continua, treballant. Quin gran amor a l'ofici", va sentenciar. Fins ara, Cristina Pedroche no s'ha manifestat al respecte i el cert és que tot apunta que no ho farà.

➡️ Televisió

Més notícies: