Fotomuntatge de Pilar Eyre, Helena García Melero i membres de la Casa Reial
TELEVISIÓ

Pilar Eyre i el fort detall de Letizia amb la reina Sofía: una periodista al·lucina

Un detall molt impactant que no deixaria en bon lloc la reina Letizia

Si hi ha algú que entén sobre totes les xafarderies relacionades amb la Casa Reial, aquesta és Pilar Eyre. La periodista del cor ha reaparegut al programa presentat per Helena García Melero, el 'Tot es mou' de TV3, per explicar a l'audiència l'última hora de la princesa Leonor.

Leonor està a punt de fer 18 anys i estrenar la majoria d'edat. La periodista Pilar Eyre explica les conseqüències que tindrà aquesta nova situació legal i quin rol haurà de prendre l'hereva al tron del regne d'Espanya. Unes declaracions que han deixat Helena García Melero al·lucinada.

A més, no només amb això, Pilar Eyre ha explicat un revelador episodi que va tenir lloc en finalitzar els Premios Princesa de Asturias 2023. I és que, segons la periodista, la reina Sofía i Letizia van protagonitzar una escena que pocs coneixien.

El gran canvi a la vida de Leonor

En primer lloc, Eyre feia referència a la proximitat de Leonor de la seva majoria d'edat i a la popularitat en què s'està veient últimament envoltada la princesa. Tant a la premsa nacional com a la internacional.

Dimarts que ve, Leonor farà 18 anys i això, segons Pilar Eyre, només significa una cosa. «A partir de dimarts serà sobretot major d'edat, serà la futura reina i el que passarà des del punt de vista periodístic és que a partir de dimarts, podrem informar amb més llibertat», començava.

Fins ara, Leonor estava protegida davant la premsa per ser menor d'edat. Això canviarà completament aquest dimarts 31 d'octubre. Especialment per part de la premsa del cor, la qual tindrà total llibertat per informar sobre tot allò que afecta la futura reina.

El detall de la reina Sofía i Letizia que ningú coneixia

Però, durant tota l'entrevista amb Helena García Melero, el que ha cridat més l'atenció ha estat un episodi que va tenir lloc en finalitzar els Premios Princesa de Asturias 2023. Una surrealista escena protagonitzada per Sofía, Letizia i Leonor.

«Es va donar una situació incòmoda. Letizia estava parlant, parlant i parlant. La reina Sofía rondava sense saber ben bé què fer. Al final va ser el mateix Felipe qui la va agafar de la mà i Letizia la va saludar com si no l'hagués vist, com si no sabés que hi era», ha declarat Eyre.

«Després Letizia se'n va anar ràpidament fora i la senyora Sofía darrere amb les netes», afegeix. Un cop fora, Pilar Eyre explica dos gestos que va tenir Sofía que li van resultar curiosos. D'una banda, va apartar els cabells a Leonor de la cara i aquesta es va apartar i va continuar caminant deixant la mà de la seva àvia a l'aire.

Va ser en aquell moment quan la senyora Sofía va agafar amb força el braç de Letizia. «Vaig veure com es clavava la mà de la senyora Sofia al braç de Letizia. La va agafar així fort i li va dir alguna cosa amb molta intensitat en veu baixa». Pilar Eyre explica que no sap llegir els llavis, però sí que imagina què li va poder dir.

«Jo crec que li va dir una mica de l'estil de: Deixa que una de les nenes vingui amb mi al cotxe. Per què ella anava sola. Era l'única que anava sola. I Letizia, sense gairebé girar-se, va contestar amb un somriure, sabent que l'estaven enfocant, però de manera contundent va dir una cosa així com: Això ni pensar-ho».

Cal destacar que tota la conversa és segons Pilar Eyre, ja que ningú no va llegir els llavis a la reina. No obstant això, no seria estrany, ja que la mala relació entre la reina Sofía i la seva nora és un secret de domini públic.