Muntatge amb una captura de 'La Promesa' amb els personatges asseguts en una taula, un emoji d'una presó i el logotip de la sèrie
TELEVISIÓ

Un personatge de 'La Promesa' pren una decisió que podria portar-lo a la presó

Al proper capítol de 'La Promesa', Feliciano per fi tindrà la valentia d'anar a testificar davant la Guàrdia Civil per la mort del seu pare

En el proper capítol de La Promesa, la relació entre la Catalina i el Pelayo cada cop és més tensa. La filla gran del marquès de Luján està cansada que el seu estimat no la tingui en compte a l'hora de prendre certes decisions, i per això està disposada a trencar la relació.

A més, el negoci de les melmelades tampoc no passa pel seu millor moment. Mentre que el Pelayo, molt molest amb tota aquesta situació, demanarà explicacions a la Margarita, ja que considera que és ella qui està manipulant la Catalina.

Manuel i Jimena, personatges de La Promesa, discutint
Jimena comença a perdre el judici després de la marxa de Manuel | RTVE

D'altra banda, les divagacions de la Jimena  cada cop van a pitjor, i és que ara creu que sap qui amaga el veritable parador del Manuel. Des que se'n va anar de La Promesa, el jove no ha tornat a donar senyals, i la seva dona ha començat a perdre el judici a poc a poc.

Tant és així, que la marquesa i la Martina la troben mig alienada i no amaguen la preocupació pel seu estat.

Jimena ha començat a perdre la raó després de la marxa de Manuel

Dins de cuines les coses no semblen anar millor, ja que tot el servei decideix rebel·lar-se contra el Mauro, ara que cobreix el Rómulo en les seves funcions com a majordom.

De fet, aconsegueixen portar-lo fins al límit i a ell no li queda cap més remei que demanar ajuda als seus superiors. Mentre que, per part seva, el Curro segueix debatent-se entre quedar-se a La Promesa o anar-se'n a estudiar a l'estranger.

El jove no sap que està a prop de descobrir la veritat sobre el seu veritable pare, l'Alonso, mentre que la Cruz es mostra disposada a tot per distanciar-los.

Captura de Felicià amb rostre preocupat
Feliciano respon per la mort del seu pare | La 1

Tot i això, la sorpresa més amarga se l'emporta el jove quan decideix explicar a la Martina els seus dubtes, per veure què és ho opina ella. La resposta de la noia no serà l'esperada.

I, per part seva, la Teresa està molt orgullosa del pas que ha fet el Feliciano, que per fi ha tingut la valentia de testificar davant la Guàrdia Civil per la mort del seu pare.