Muntatge de Pedro García Aguado amb el fons de 'Supervivientes'
TELEVISIÓ

Pedro García Aguado frena 'GH Dúo' i anuncia la data d'estrena de 'Supervivientes'

Pedro García Aguado és l'onzè concursant confirmat de 'Supervivientes' i abans de marxar a Hondures ha compartit una gran notícia


Pedro García Aguado s'ha convertit en una altra de les grans sorpreses durant la semifinal de GH Dúo. I és que l'exwaterpolista es converteix en l'onzè concursant de Supervivientes.

Així, s'ha presentat al plató de Gran Hermano, on ha assegurat a Marta Flich que està més que preparat per a l'aventura.

"Al llarg de la meva vida m'he enfrontat a múltiples desafiaments, però aquesta aventura és un autèntic repte. Ara, sí que em coneixereu de debò", promet en el seu vídeo de presentació. Sens dubte, un fitxatge que donarà molt de si mateix.

Captura de Marta Flich amb Pedro García Aguado al plató de 'GH Dúo'

Del que no hi ha dubte, és que la seva disciplina i mentalitat com a campió olímpic l'ajudaran a arribar molt lluny.

"No va ser sort, sinó moltes hores d'esforç i d'entrenament", diu sobre els nombrosos èxits esportius.

"Recordo despertar a les 05:00 del matí per anar a entrenar i després passar tot el dia fora de casa, tornar a entrenar a la tarda o a la nit".

Imatge oficial de Pedro García Aguado a 'Supervivientes'

Pedro García Aguado, concursant de Supervivientes

De fet, Aguado s'ha convertit en tot un exemple, ja que també ha fet front a la duríssima lluita contra les addiccions.

I, a més de la seva participació a Supervivientes, Pedro García Aguado també ha portat una gran notícia. Ni més ni menys que la data d'estrena del reality. Tal com ha anunciat Marta Flich, l'estrena serà abans del que s'esperava i sense estar-se de res: Dijous que ve!

D'aquesta manera, es confirmen les sospites que teníem respecte de les intencions de Telecinco.

I és que des de la cadena haurien afanyat la final de GH Dúo per poder donar pas a l'aventura d'Hondures. D'aquesta manera, ocuparà el lloc després de la gran final d'aquest dijous.

En la seva aventura, Pedro García Aguado comptarà amb la companyia d'altres cares molt conegudes com Ángel Cristo, Zayra Gutiérrez, Carmen Borrego o Javier Ungría.

➡️ Televisió

Més notícies: