Muntatge amb Yildiz i Halit de 'Pecado Original' seriosos mirant de banda, el logo de la sèrie i un cor trencat
TELEVISIÓ

'Pecado Original' trenca un matrimoni i les conseqüències són sorprenents

'Pecado Original' farà que un dels protagonistes de la ruptura comenci a prendre mesures com a venjança

Pecado Original no està donant treva als seus protagonistes, ja que els està fent viure situacions realment complicades. I avui té previst continuar per aquest camí, per a la satisfacció dels espectadors.

Pecado Original, en concret, farà que Ender, després d'haver-se divorciat de Kaya, decideixi no quedar-se de braços plegats. Després de sentir-se sola i traïda, la conseqüència serà que començarà a maquinar un pla sorprenent. L'objectiu serà venjar-se, sobretot, d'una dona que ha estat important a la seva vida: Yildiz.

Pecado Original mostra l'estratègia d'Ender

Pecado Original ha fet que Ender s'hagi sentit enfonsada després de posar punt final al seu matrimoni amb Kaya, després de les trampes i mentides de la germana d'aquest. I més afligida s'ha sentit quan ha cregut que Yildiz, la seva amiga, l'ha traïda. Ho ha pensat després de veure que havia quedat per sopar amb la seva ex i la seva enemiga més gran, cosa que l'ha fet esclatar.

La sèrie d'Antena 3 l'ha portat, no obstant això, a demanar perdó a Halit pel seu comportament, ja que no vol que la seva relació se'n vagi en orris. Però no es veurà perjudicada, al contrari, ja que tindran un objectiu comú: destruir Yildiz.

Pecado Original ha revelat que l'empresari ha descobert que la seva promesa només es casa amb ell per diners, ja que realment està enamorada de Kerim. Ho ha sentit igual que el seu fill Erim i tots dos han acordat desenvolupar una estratègia per prendre represàlies. Estratègia que acabarà coneixent avui Ender pel jove, quan aquest decideixi anar-se'n a viure amb ella uns dies.

Només tenir a la seva mà aquesta informació, la dona descobrirà que té al seu abast el poder de venjar-se de Yildiz. El que farà serà enganyar-la demanant-li disculpes, per tal que hi hagi una reconciliació i pugui estar més a prop seu. És clar, perquè, d'aquesta manera, li serà més fàcil aconseguir proves del seu afer amb Kerim, que després pot mostrar a Halit.

Captura de 'Pecado Original' amb Yildiz enfadada i Ender somrient davant del mar
'Pecado Original' acabarà reconciliant aquelles que eren amigues fins fa poc | Atresmedia

Encara que l'ex de Kaya no serà l'única que intentarà enxampar la noia. El promès d'aquesta també, de manera que contractarà un detectiu i propiciarà situacions en què ella hagi d'estar amb Kerim. Si obté fotos aclaridores de tots dos, podrà complir els seus objectius: deixar-la plantada a l'altar i quedar-se amb la custòdia de Halitcan.

Captura de pantalla de la sèrie 'Pecado Original' on apareixen Kerim i Yildiz amb rostre seriós
'Pecado Original' revelarà els intents de molts de fer fotos inadequades dels enamorats | Atresmedia

Vaja, que Pecado Original desenvoluparà aquesta setmana dos plans paral·lels amb la mateixa finalitat: destruir Yildiz. I sembla que el primer que aconseguirà els seus fruits serà el desenvolupat per Ender, a qui, per fi, alguna cosa li sortirà bé.

Pecado Original: més girs de guió inesperats

Pecado Original ha fet un canvi radical a la història d'amor entre Halit i la seva promesa, com hem explicat. Això sí, no serà l'únic gir que tindrà lloc. Se'n produirà un altre al llarg d'aquesta setmana que ningú no espera.

Exactament, la sèrie turca farà que Şahika també estigui disposada a ajudar el patriarca de la família Argun en el seu objectiu. Així, li oferirà fotos comprometedores que té en el seu poder. Encara que ho farà a canvi d'alguna cosa: que es casi amb ella, i ell hi accedirà sense contemplacions.

Sahika somrient amb una copa a la mà mentre parla per telèfon a Pecat Original
'Pecado Original' descobrirà aquesta setmana la proposta singular de la pèrfida dona | Atresmedia

D'aquesta manera, la pèrfida empresària començarà a preparar la seva boda d'amagat i dins d'una jugada mestra, que deixarà a tots perplexos. I per a jugada la que Kerim i Mert tenien preparada per desvalisar l'empresa. No obstant això, quan pensin que aconseguiran el seu propòsit, toparan amb un obstacle inesperat, que els farà fracassar de manera estrepitosa.