Muntatge de fotos del cartell de la sèrie 'Pecado Original' i la silueta d'una parella amb el cor trencat
TELEVISIÓ

'Pecado Original' revela que la gran mentida ha trencat el famós matrimoni de la sèrie

'Pecado Original' continua endavant amb la tensió després d'assistir a la ruptura del matrimoni dels seus protagonistes

Pecado Original emet avui divendres l'últim episodi de la setmana. La sèrie turca d'Antena 3 travessa ara una fase inesperada després del divorci de Kaya i Ender i el retorn de Yildiz amb Halit després d'allunyar-se de Kerim. Al capítol número 227 que s'emet aquesta tarda veurem quina decisió pren Ender després d'això que ha passat.

A l'episodi d'ahir de Pecado Original Kaya anunciava a Ender que trencava el seu matrimoni després de descobrir la seva gran mentida gràcies a Şahika. Aquesta ha aconseguit el seu objectiu de desemmascarar la seva gran enemiga davant del fill i el marit. Kaya i Yigit, ara, no volen saber res d'Ender, ja que estan molt enfadats després de conèixer la gran mentida.

Una mentida és la responsable que el matrimoni entre Kaya i Ender s'hagi trencat

Ender es troba sola i acorralada i és conscient que la seva família en renega. Per això, decideix explicar a Halit el que ha passat. Li confessa que es penedeix totalment d'haver fet les coses malament i li demana consell per parlar amb Erim i explicar-li les causes per les quals ha hagut de mentir.

Li explica que realment no va traspassar les accions als seus fills per avançar-se a Şahika. Tanmateix, ell ja ho sabia tot gràcies a Metin. Mentrestant, Şahika ja s'ha ocupat d'explicar a Erim la veritat.

Kaya i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' al casament en un capítol de la sèrie
Kaya i Ender han vist com una mentida ha acabat amb el seu matrimoni | Atresmedia

Kerim apareix a la mansió de Halit després de convidar-lo a un sopar. El directiu té facultat per poder signar al hòlding Argun després d'aconseguir la confiança absoluta de Halit. D'una altra banda, Kerim continua molt interessat en Yildiz, però ella s'excusa per no baixar al sopar i no coincidir així amb la seva antiga il·lusió.

Şahika, per la seva banda, és conscient que sap alguna cosa que faria saltar pels aires la boda entre Halit i Yildiz. La malvada germana de Kaya planeja mostrar a Halit les fotos en què apareixen Yildiz i Kerim a la platja. Al final decideix esperar un altre moment, potser més profitós, i protegir les imatges guardant-les en una caixa forta.

Mentrestant, Şahika intenta pressionar el seu germà i se cita amb ell a l'hotel perquè iniciï el seu procés de divorci amb Ender. Alhora, Yildiz intenta mitjançar per salvar el matrimoni de Kaya i Ender després d'assabentar-se dels fets. Planeja organitzar un sopar conjunt perquè tots dos es retrobin sense que ells ho sàpiguen i així ho demana a Halit.

Pecado Original mostra com Şahika continua manejant els fils de la situació

A més, Yigit i Lila continuen amb els plans de la seva pròxima boda. Tot i això, ell manifesta ara el seu desig d'endarrerir el compromís en espera que la situació entre els seus pares s'hagi calmat.

Şahika al capítol de Pecat Original de dimecres 23 d'agost
Şahika ha aconseguit que el seu germà i la seva cunyada trenquin definitivament la seva relació | Atresmedia

Antena 3 va estrenar Pecado Original fa gairebé un any. Va ser el febrer de 2023 quan la sèrie de factoria turca va aterrar a la televisió del nostre país. Una aposta arriscada d'Atresmedia que ha vist com, aquests mesos, s'ha convertit en una de les ficcions preferides de l'audiència.