Muntatge de 'Pecado Original' amb Ender i Yildiz mirant el vestit de Novia, el logo de la sèrie i una exclamacions grogues

TELEVISIÓ

'Pecado Original' resol els dubtes sobre el retrobament més esperat de la temporada

'Pecado Original' mostrarà avui un retrobament entre dos personatges que aclareix tots els dubtes que hi havia

Pecado Original emetrà avui dimecres 31 de gener un nou capítol en què un esperat retrobament serà el més destacat. La sèrie turca que Antena 3 emet cada tarda a partir de les 17:00 es troba en un moment de màxima expectació. La ficció avança, a més a més, el que serà la venjança d'Ender contra tots en aliança amb el seu exmarit Halit.

Al capítol d'ahir de Pecado Original Ender, Halit i Erim passaven una estona en família. Una ocasió en què Ender enganyava tothom en dir que ha perdonat Yildiz perquè no vol estar enfadada amb ningú. La veritat és que la seva única intenció és acostar-se a la jove per guanyar-se la seva confiança i clavar-li així el cop final.

Pecado Original dona pas avui al retrobament de dos dels seus protagonistes

Ender decideix presentar-se a la mansió Argun sense avisar. El retrobament sorprèn Yildiz, que està dolguda pels menyspreus d'Ender. Així i tot, decideix donar-li una altra oportunitat, és conscient que ha trobat molt a faltar la seva amiga i no s'imagina les seves vertaderes intencions d'acostar-s'hi de nou.

"La veritat és que ja no podia aguantar més temps barallada amb tu. Ets una persona molt important per a mi", reconeix. Ella cau a la trampa i abraça Ender sense sospitar que tot és un engany.

Ender té un objectiu clar, venjar-se i treure informació sobre Kerim. Està convençuda que Yildiz sap què amaga el director adjunt del hòlding Argun. Necessita reunir totes les proves de la seva relació, per després informar Halit.

Ender seriosa amb un mòbil a Pecat Original
Ender continua endavant amb els seus plans de venjança | Atresmedia

Al retrobament comença a fer preguntes sobre quins van ser els últims passos amb Kerim durant la seva absència. Ara bé, no aconsegueix la informació que espera, ja que només li parla de Halit i els seus plans de boda. Finalment, Yildiz acaba reconeixent que les coses amb Kerim no haurien sortit bé.

Aleshores entra Asuman en escena, que se sorprèn en comprovar que Ender té intenció de reconciliar-se amb Yildiz. Adverteix llavors a la seva filla que tot és una farsa, però no aconsegueix que aquesta se n'adoni.

Şahika, en assabentar-se que ha fet les paus amb Ender, es posiciona contra Yildiz. Avisada de què trama Halit, ofereix a l'empresari unes fotos que guarda de Kerim i Yildiz junts.

Però no ho farà gratis, a canvi posa a Halit una condició. "No et lliuraré aquestes imatges, tret que em converteixis en la nova senyora Argun", el repta abans de lliurar-li les proves. Ell, aleshores, accepta la proposta de casar-se amb ella.

El retrobament d'Ender i Yildiz complica encara més la trama de Pecado Original

A continuació, Pecado Original mostrarà com Ender continua endavant amb la seva maniobra i busca obrir una bretxa entre Şahika i Yildiz. Truca a la seva amiga per veure's de manera urgent i l'alerta que hi ha rumors sobre la seva relació amb Kerim a l'empresa.

Li aconsella que no intenti veure's amb Kerim als mateixos ambients, ja que pensa que Halit sospita d'ella, i que Şahika està darrere. De nou una altra mentida en què Yildiz cau ràpidament. Aquesta se cita precipitadament amb Kerim mentre el germà d'Ender, Caner, els seguirà i fotografiarà per obtenir proves.

Ells no són conscients de què passa i molt menys que estan sent vigilats i fotografiats d'amagat. Kerim proposa a Yildiz que agafi el seu fill i se'n vagin tots tres junts, perquè no estima Halit. Ella contesta que no es poden veure més, ja que tot està anant molt lluny i li demana que li deixi fer la seva vida tranquil·la