Muntatge amb Ender i Kaya de 'Pecado Original', el logo de la sèrie i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

'Pecado Original' dona una dada clau sobre el matrimoni que està a punt de separar-se

'Pecado Original' ha deixat molt clar que la ruptura de la parella s'ha produït per una mentida d'algú proper

Pecado Original té els seus espectadors absolutament destrossats amb la ruptura d'un matrimoni que està a punt de divorciar-se. Ens estem referint al format per Kaya i Ender.

Pecado Original ha deixat en evidència que, darrere de tot el que està passant, es troba Şahika. És més, ha revelat que el final de la parella es produirà per culpa d'ella. I és que, una vegada més, ha tornat a mentir per aconseguir els seus propòsits.

Pecado Original revela que un engany provocarà la separació definitiva

Pecado Original sempre ha mostrat que la relació entre Kaya i Ender ha estat en una tessitura complicada. Tot perquè ella no s'emporta gens bé amb la germana d'ell, Şahika. Són enemigues i, sempre que han pogut, han protagonitzat conflictes que han afectat tota la família.

No obstant això, la sèrie d'Antena 3 ha revelat que tot s'ha complicat des que la pèrfida empresària va decidir acabar amb la seva cunyada. Afortunadament, no va aconseguir el seu propòsit i va viure un revés inesperat: va haver de donar accions de l'empresa a la víctima perquè no expliqués el que havia passat a aquell. Això sí, aviat va aconseguir girar la truita i fer que la situació l'afavorís.

Kaya es va assabentar per la seva germana que la seva dona tenia accions i això el va enfadar, així com descobrir un engany més d'Ender. Aquesta li va dir que les posaria a nom dels seus fills, però no ho va fer.

Kaya i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' discutint en un capítol de la sèrie
'Pecado Original' ha provocat la ruptura de la parella rellevant | Atresmedia

Pecado Original ha fet que aquest matrimoni hagi trencat després de tota aquesta sèrie de contratemps. És veritat que s'ha produït un intent de reconciliació, però finalment aquest ha saltat pels aires. I novament per culpa de Şahika, per una de les seves mentides.

El que ha fet l'empresària ha estat ordir un pla, crear una escena, perquè el seu germà cregués que Ender, a qui ha narcotitzat, li ha estat infidel. Ell, en pensar que la seva dona l'ha enganyat, ha decidit no tornar-hi a tenir contacte. I aquesta, desconcertada en desconèixer els fets, ha intentat parlar amb el seu encara marit, però, igual que aquest, caurà en una altra trampa.

Al capítol d'avui, la dona acudirà a la trobada de Kaya i toparà amb una altra mentida planejada per la seva cunyada. D'aquesta manera, veurà una desconeguda a mig vestir i pensarà que ell li ha estat deslleial amb ella.

El resultat d'aquests enganys que ha desenvolupat Şahika és que la parella prengui la decisió de divorciar-se definitivament. Així es trencarà una de les històries d'amor que més joc ha donat a la ficció.

Kaya i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' al casament en un capítol de la sèrie
'Pecado Original' els farà divorciar-se després de les mentides ordides per la malvada empresària | Atresmedia

Pecado Original prepara més trames importants

Pecado Original, a més, viurà en el que queda de setmana més situacions que deixaran els seguidors perplexos. Per exemple, que Mert i Kerim s'enfrontaran durament quan aquest últim descobreixi que el seu soci ha posat Yildiz en una situació econòmica difícil. Ara bé, si no vol que la veritat d'allò que pretenen fer surti a la llum, haurà de mantenir el silenci.

Aquesta baralla serà aprofitada per Şahika, que, una vegada més, intentarà ficar-se entre Halit i Yildiz. Per això, davant seu, culparà la noia de ser la responsable del conflicte entre aquells dos homes. Serà la seva manera de fer que l'empresari sospiti que la seva xicota li amaga alguna cosa.

Sahika somrient amb una copa a la mà mentre parla per telèfon a Pecat Original
'Pecado Original' mostrarà una altra de les argúcies friables de l'empresària | Atresmedia

A més, també trontollarà la relació entre Lila i Yilgit. Tot perquè la proposta de casar-se lluny d'allà, concretament a París, no sembla agradar a un d'ells.