Muntatge amb un primer pla de Paz Padilla i el fons d'un plató de 'Crónicas Marcianas'
TELEVISIÓ

Paz Padilla fa una confessió important abans de l'estrena de 'Crónicas Marcianas'

Paz Padilla ha explicat per què la van acomiadar de 'Sálvame' i per què ha decidit continuar treballant a Telecinco

Paz Padilla juga molt els pròxims dies perquè Telecinco ha decidit recuperar Crónicas Marcianas i emetre un retrobament del programa. Serà el proper dimarts 12 de desembre i abans la presentadora ha confessat una mica de vital importància. Ha donat una entrevista al podcast El que tu diguis i ha revelat per què va haver de desaparèixer de Sálvame.

Paz Padilla està molt dolguda perquè el van acusar d'estar en contra de les vacunes que pretenien frenar el coronavirus. Insisteix que la seva postura no es correspon amb la informació que va donar a entendre Sálvame. "A mi em van acomiadar per la cultura de la cancel·lació perquè ets amb ells o estàs contra ells", comença dient.

Paz Padilla al segon capítol de la temporada 14 de La que s'acosta
Paz Padilla ha atacat 'Sálvame' | Prime Video

Telecinco està passant una crisi d'audiència i Crónicas Marcianas podria remuntar la mala ratxa. Per això és important que tots els que participin al programa tinguin un historial impecable. Aquesta és la raó per la qual Paz ha confessat quina és la seva postura respecte dels fàrmacs que controlen el coronavirus.

"Van editar el meu vídeo parlant de la Covid. Jo no sóc antivacunes, tinc totes les vacunes posades", insisteix.

Paz continua treballant a Mediaset, tot i que encara no he trobat cap projecte tan reeixit com Sálvame. És possible que Crónicas Marcianas marqui un abans i un després en la seva trajectòria, per això ho ha d'estar tot en ordre abans de l'estrena.

Paz Padilla, disposada a triomfar a Crónicas Marcianas

Paz Padilla té un altre pla si falla Crónicas Marcianas: presentarà un programa a Cuatro amb la seva filla anomenat Te falta un viaje. L'humorista reconeix que durant un temps va estar apartat de Telecinco perquè el van acomiadar. Tot i això, va posar el seu cas en mans dels tribunals i la justícia li va acabar donant la raó.

Captura de Xavier Sardà a la promo de Cròniques Marcianes a Telecinco
'Crónicas Marcianas' torna amb força | Mediaset

Ara es penedeix d'haver fet moltes coses a Sálvame, tot i que aquest projecte tenia certes similituds amb Crónicas Marcianas. Xavier Sardà ha reunit els seus col·laboradors estrella. Carlos Latre, Paz i la resta de l'equip tindran oportunitat de demostrar que són a l'alçada.

Mentrestant, Padilla insisteix que la seva missió a Sálvame era molt diferent de la que tenien els seus companys. Ella intentava fer humor i suposadament convencia els directors per frenar determinats continguts. Ho ha aclarit tot abans del retorn de Cròniques Marcianes i les seves declaracions han ressuscitat velles polèmiques.