Fotomuntatge amb una imatge de fons del plat de 'Espejo Público' i al capdavant el rostre seriós de Susanna Grisoo i una rodona vermella amb Pau Brunet, el nen autista de 10 anys
TELEVISIÓ

Pau Brunet, el nen autista de 10 anys que ha deixat sense paraules Susanna Griso

Susanna Griso ha entrevistat al seu programa en Pau, un nen autista de 10 anys que ha sorprès completament la presentadora catalana

Susanna Griso s'ha quedat sense parla al seu propi programa. La presentadora catalana tenia un entrevistat molt especial per a aquest dimarts, 9 de gener, a l'espai que presenta a Antena 3, 'Espejo Público'.

Es tractava de Pau Brunet, un nen autista de només 10 anys. Aquest s'ha fet viral els darrers mesos per mostrar com és el seu dia a dia a través de les xarxes socials. Especialment, al seu canal de Youtube Pautista.

Tot i que tot semblava anar bé a l'entrevista, hi ha hagut un moment que ha descol·locat Susanna Griso. I és que en Pau ha hagut de corregir lleument la periodista després de pronunciar un terme desafortunat.

Pau, el nen autista que ha deixat Susanna Griso sense paraules

Susanna Griso entrevistava aquest dimarts, 9 de gener Pau Brunet. Un nen barceloní de 10 anys que és autista i que s'ha viralitzat en els últims temps a les xarxes socials per explicar als seus seguidors com viu el seu dia a dia.

Per aquest motiu, i perquè pogués explicar als espectadors la seva condició, la presentadora catalana el convidava al programa que presenta a Antena 3, 'Espejo Público'.

El nen començava explicant que el trastorn de desenvolupament que pateix li dificulta, entre altres coses, comprendre el sarcasme o la ironia. "Crec que el que diuen és de debò i que no és mentida", confessava Pau.

Tot i això, ha estat quan Susanna Griso ha volgut introduir un tema següent quan s'ha desfermat tot. "He sentit que escoltes cinc vegades més fort que una persona normal", li preguntava la catalana.

Era llavors quan el Pau assenyalava l'ús de la paraula 'normal' que acabava de fer Susanna Griso. "Mira, 'normal'... No m'agrada la paraula", confessava.

I és que el nen es justificava admetent que, quan es feia servir aquest terme, sentia que ell no podia ser 'normal'. "Jo en veritat puc fer tot allò que les persones fan", assegurava Pau Brunet.

"Els que diuen 'normal' diria que no són tan normals", es mostrava contundent. Cosa que feia que la presentadora catalana rectifiqués a l'instant. "És veritat, descartada, fatal. Tens tota la raó. Esborra 'normal'".