Muntatge de fotos de Lydia Lozano plorant i, al costat, el logotip del programa del canal Quickie 'Ni que fuéramos Sálvame'

TELEVISIÓ

Què li passa a Lydia Lozano i per què no serà a Quickie: la veritat del seu estat

Lydia Lozano està afrontant un problema seriós que indica que no serà a l'estrena de 'Ni que fuéramos Sálvame'

Lydia Lozano està feliç perquè té un nou projecte televisiu amb els seus companys de Sálvame. Ens estem referint al programa Ni que fuéramos Sálvame, que s'estrena el pròxim dia 15 de maig, al canal Quickie.

Tot i això, sembla que recentment Lydia Lozano ha patit un revés de salut que li impedirà ser en aquesta primera emissió. I això és una cosa que li causa una tristesa enorme, ja que estava desitjant inaugurar amb magnificència el seu nou camí professional.

Lydia Lozano: el problema de salut que li impedirà ser a l'esperada estrena

Lydia Lozano va ser durant 14 anys una de les col·laboradores imprescindibles de Sálvame. Per aquest motiu, s'hi ha volgut comptar per a la nova versió del format. Per això és una de les peces clau de Ni que fuéramos Sálvame.

Aquest dimecres que ve s'estrenarà en línia aquest nou espai, que serà conduït per María Patiño i que suscita gran expectació. I així s'ha donat a conèixer a través d'una promoció, la gravació de la qual ha estat marcada per una situació inesperada per a la canària. Promoció en què Lydia ha aparegut tan divertida com sempre i amb un somriure d'orella a orella.

Muntatge de fotos de Lydia Lozano a l'espot de 'Ni que fuéramos Sálvame', el nou programa del canal Quickie

Tanmateix, Informalia ha revelat en les últimes hores que és possible que Lozano no sigui en aquesta primera emissió. La raó és que ha empitjorat el seu estat de salut. Tant és així que està de baixa, segons s'ha informat per part d'aquest mitjà.

La col·laboradora és veritat que fa anys que arrossega problemes d'esquena i també de vèrtebres, que la van portar fins i tot a passar pel quiròfan. Afortunadament, l'operació va sortir bé i es va recuperar, però els últims mesos ha tornat a recaure.

El que ha passat és que Lozano s'ha lesionat una costella durant Baila como puedas, cosa que li ha impedit continuar concursant. És cert que aquest revés ja l'ha superat, però els dolors d'esquena han tornat i fins i tot la possibilitat d'haver de ser intervinguda. I amb ells, que estigui de baixa i que la seva presència a l'estrena de Ni que fuéramos Sálvame es trobi a la corda fluixa.

Lydia Lozano plorant al plató de 'Baila com puguis' després de la valoració del jurat

Caldrà esperar dimecres, per conèixer de primera mà com està la canària. I, sobretot, per comprovar si es continua cuidant a casa o es torna a posar davant de les càmeres, per a alegria dels seus fans.

Lydia Lozano podria veure suspesa la seva assistència a un altre dels seus projectes

Lydia Lozano, d'aquesta manera, té en l'aire la seva presència a l'estrena televisiva. I no és l'únic projecte que està en aquesta mateixa tessitura.

En concret, també es troba en dubte que pugui acudir, tal com tenia previst, al festival LOCO BONGO XXL, que se celebra el 18 de maig al WiZink Center. Un esdeveniment, presentat per Jorge Javier, en què participaria juntament amb Chelo García Cortés i Bárbara Rey.

Captura de Jorge Javier Vázquez amb una americana rosa presento la sisena gala de Supervivientes

Inspirat en els concursos de televisió de la dècada dels 90 està aquest esdeveniment, que ara topa amb la possible baixa de Lydia. Això sí, amb qui encara compten és amb artistes convidats de la talla de Nebulossa, Mónica Naranjo, Merche i King África, entre d'altres.

També caldrà esperar per veure si Lozano millora i pot ser present en aquest esdeveniment. El que sí que s'ha revelat en diferents mitjans és que, per aquesta circumstància que viu, ella es troba molt trista. I és que estava molt il·lusionada de continuar treballant i gaudir d'allò que més li agrada fer.

➡️ Televisió

Més notícies: