Muntatge en primer pla d'Orestes Barbero amb Roberto Leal a 'Pasapalabra'
TELEVISIÓ

'Pasapalabra' anuncia la data més esperada en què veurem Orestes Barbero

'Pasapalabra' prepara la seva gran 'Nit de Campions' el proper dissabte 6 de gener i com a regalàs de Reis

Pasapalabra ja ha començat el compte enrere per al seu gran 'Nit de Campions' en què per fi podrem tornar a gaudir d' Orestes Barbero i altres mítics concursants del format.

Així, tot i que fa diverses setmanes que s'anuncia i fent-nos esperar, per fi coneixem també la data en què s'emetrà l'especial.

I serà ni més ni menys que dissabte, 6 de gener, cosa que el converteix en un autèntic regalàs de Reis per als fans del programa.

D'aquesta manera, els quatre concursants que han protagonitzat els duels més llargs de la història, i entre els quals hi ha Orestes Barbero, Pablo Díaz, Luis de Lama i Javier Dávila, es veuran per fi les cares.

Captura d'Orestes Barbero a l'especial de 'Pasapalabra' d'Antena 3
Orestes Barbero torna amb magnificència a 'Pasapalabra' | Antena 3

Tots ells competiran per un premi de ni més ni menys que 100.000 euros en cas de completar El Rosco. Els tornejos passaran a emetre's cada dissabte a les deu de la nit i els concursants podran optar a fer fins a 25.000 euros.

Cadascun va fer història a Pasapalabra i és lògic que vulguin rendir-los un bonic homenatge. Per exemple, Orestes va romandre al concurs 360 programes, dels quals en va guanyar 130 i pels quals es va emportar 215.400 euros.

Pasapalabra prepara el seu 'Nit de Campions' amb Orestes Barbero

Mentre que Pablo Díaz va estar en 260 programes i es va emportar un pot de ni més ni menys que 1.828.000 euros. Sens dubte, el gran absent d'aquesta reunió tan especial serà Rafa Castaño , que va fer història amb un pot de 2.272.000 euros. La suma més gran que s'ha lliurat al programa fins ara.

De moment, els motius pel que no comptaran amb Castaño es desconeixen, encara que és possible que no tingui interès a tornar a la televisió o que ni tan sols hagin considerat que hi sigui present.

Tot i això, sí que podrem tornar a gaudir d' Orestes Barbero , que ens ha regalat grans moments i té molts fans.

La veritat és que Pasapalabra continua sent una autèntica bomba des de la seva arribada a Antena 3, on s'ha convertit en líder absolut de les tardes. És més, aquest 2023 arribava a una quota de pantalla del 21,2% de share i amb milions d'espectadors diaris.