Muntatge amb el plató d''El Hormiguero' al fons, Pablo Motos riendo, un personatge difuminat i uns interrogants
TELEVISIÓ

Pablo Motos sorprèn en anunciar qui ha acceptat l'oferta d''El Hormiguero'

Pablo Motos tindrà aviat com a convidada una de les dones més famoses i enigmàtiques del nostre país

Pablo Motos és el líder de l'horari de màxima audiència cada dia amb el seu programa El Hormiguero. I ho aconsegueix, fonamentalment, perquè aquest format porta com a convidats algunes de les figures més importants de cada sector professional.

Pablo Motos sempre treballa per portar al plató els millors famosos nacionals i internacionals. Tant és així que ara ha sorprès tothom revelant qui ha acceptat la seva oferta. Es tracta d'una celebritat molt coneguda a Espanya, que sempre ha generat molt d'enrenou dins la premsa rosa: Isabel Preysler.

Pablo Motos anuncia la pròxima visita d'Isabel Preysler

Pablo Motos ha estat notícia aquests dies perquè ha estat utilitzant El Hormiguero per esclatar contra Pedro Sánchez i la seva investidura com a president del Govern. Però ara ho és per un altre motiu. Sí, perquè ha revelat per sorpresa que la 'reina de corazones' del paper cuixé serà molt aviat amb ell al plató.

El presentador ho ha anunciat amb una enorme alegria. Ha exposat: “D'aquí a poques setmanes serà amb nosaltres en exclusiva Isabel Preysler”. El motiu que aquesta, que ja hi va ser el 2015, torni a repetir experiència és perquè aprofitarà per presentar el seu documental a Disney Plus.

Pablo coneixerà així tots els detalls de la producció sobre la filipina, que s'estrenarà el 5 de desembre, en què se la veurà en el seu dia a dia. En concret, es podrà observar com s'encarrega d'organitzar una de les festes de l'any més importants per a ella, el Nadal. Encara que també, és clar, parlarà dels seus cinc fills.

Isabel Preysler: Mi Navidad | Teaser Oficial | Estreno el 5 de diciembre en Disney+

No obstant això, Motos de segur que posa sobre la taula altres qüestions que poden interessar el públic. Entre elles, per exemple, la seva opinió sobre Íñigo Onieva, el marit de Tamara, i fins i tot sobre la boda d'ells dos.

Selfie de Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient
Pablo Motos de segur que li pregunta sobre el matrimoni de Tamara, col·laboradora d''El Hormiguero', amb Íñigo | @tamara_falco, Instagram

Pablo Motos repetirà experiència amb Isabel Preysler

Pablo Motos, tal com hem indicat, ja la va tenir com a convidada el 2015. I la veritat és que la jugada li va sortir realment bé, perquè va aconseguir ser líder de l'horari de màxima audiència amb una quota de pantalla boníssima. Lògic, perquè Isabel és una dona molt misteriosa que sempre ha despertat interès per la seva vida sentimental i pels seus trucs de bellesa.

El presentador d'El Hormiguero va aconseguir que ella se sentís tan còmoda que va revelar un dels seus remeis per lluir radiant a la seva edat. Aquest no era cap altre que un batut de fruites i verdures, com ara bròquil i poma, que pren diàriament, perquè li aporta energia i vitamines al seu organisme.

Fins i tot va trencar amb la llegenda urbana que hi ha al voltant de la seva figura respecte que amb prou feines menja. Ho va fer confessant que, una vegada a la setmana, queda amb les seves amigues per anar al cinema i menjar entrepans de salsitxa de Frankfurt i patates fregides. I, també, que la seva silueta l'aconsegueix tenir a ratlla gràcies a la genètica que ha heretat de la seva mare, que menjava sense engreixar-se.

Captura d''El Hormiguero' amb Isabel Preysler i Pablo Motos mirant-se asseguts en una taula
Pablo Motos va aconseguir que en la seva anterior visita Isabel donés molts grans moments al programa | Atresmedia

Pablo, així mateix, va aconseguir que la seva convidada abordés la seva faceta més íntima, les seves relacions de parella. En efecte, es va referir sense embuts al seu últim marit, Miguel Boyer, que havia mort el 2014. D'ell va afirmar que “ha estat la història d'amor més important per a mi”, encara que no sabem si pensa igual després de la seva relació posterior amb Vargas Llosa.

Motos va acabar la vetllada aconseguint també que ella donés consells de protocol tant a ell com a Trancas i Barrancas. I, per tant, a tots els espectadors. Sense oblidar que va fer que la filipina parlés obertament de com són els seus fills i què els defineix.