Muntatge de fotos de Pablo Motos, amb rostre seriós, i al costat una imatge seva amb Laura Llopis i el plató de 'El Hormiguero' de fons
TELEVISIÓ

Pablo Motos parla per primera vegada a 'El Hormiguero' sobre el seu divorci

Pablo Motos s'ha sincerat sobre la seva situació sentimental

Dulceida i Alba Paul acudien ahir a El Hormiguero per presentar el seu últim projecte i parlar sobre la seva relació sentimental recentment represa. Pablo Motos, en aquest context, no ha dubtat a parlar-ne lliurement.

Les influencers han acudit al programa per presentar el seu pòdcast anomenat Destino: Las estrellas. Hi dediquen al primer capítol a parlar sobre les reconciliacions i les segones oportunitats.

És per això que Pablo Motos ha volgut parlar per primer cop sobre el seu divorci amb la seva exdona, Laura Llopis. “El primer que sents és alliberament, com si em tragués un pes de sobre. Barrejat amb força culpabilitat”, explicava el presentador.

“Vas ser tu”, era interromput Pablo Motos per Dulceida. Després d'això, unes rialles al plató apuntaven que la catalana tenia raó. “També sents una mica de sensació de fracàs”, continuava Motos.

El presentador també explicava que, després de la separació, va esborrar el telèfon de la seva exdona.

Pablo Motos parla del seu divorci amb Laura Llopis

Pablo Motos i la seva exdona Laura Llopis es van conèixer el 1997 quan ell presentava un programa a Onda Cero València. Llopis, per aquell temps, formava part de l'equip de producció. Va ser en aquell moment quan va començar la seva relació sentimental.

De fet, Pablo Motos va confessar a Mariló Montero al seu programa com havia sorgit l'amor entre ells. “Un dia vaig pensar que no em podia morir sense besar-la”, comentava el presentador.

Pablo Motos i la seva exdona Laura Llopis passejant per Madrid el 2021

Motos no es va tallar a l'hora d'explicar intimitats a la xerrada amb Montero. El presentador va explicar fins i tot el primer petó que es va fer amb la valenciana. “Vam entrar en una rotonda i li vaig preguntar si li agradava o no. Ella em va dir 'bo'… I ja no vaig prendre ni la rotonda, me'n vaig anar recte, vaig parar i la vaig besar”, explicava.

Pablo Motos i Laura Llopis es van casar en una boda gairebé secreta i civil. La parella va celebrar l'enllaç amb els seus familiars i una senzilla paella.

L'exmatrimoni, que ha estat més de 20 anys casat, té cases a Xàtiva (Alacant) i Requena (València), a més d'un pis de 300 metres quadrats al barri de Salamanca (Madrid).

Tot i que la Laura ja havia estat casada abans, ella i les seves dues filles, Cristina i Laura Correa Llopis, van entrar en la vida personal i professional del presentador. I és que l'exdona de Pablo Motos és la cap a l'ombra d'El Hormiguero.

Pablo Motos i Laura Llopis al casament de Sergio Ramos i Pilar Rubio el 2019

Llopis s'encarrega personalment del guió del programa, tret que el seu ara exmarit improvisi. A més, les seves filles exerceixen d'atrezzista i guionistes del programa presentat per Pablo Motos.

De moment, poca cosa més se sap dels motius pels quals la parella ha deixat la relació després de més de 20 anys. I és que Llopis sempre ha procurat mantenir-se allunyada dels focus, mentre que Pablo Motos ocupa la pantalla petita a l'horari de màxima audiència.

➡️ Televisió

Més notícies: