Muntatge de fotos de primer pla de Belén Esteban amb rostre somrient i, de fons, el logotip del canal Quickie amb un emoji d'explosió al costat
TELEVISIÓ

Notícia bomba: Belén Esteban destapa per error el secret de 'Ni que fuéramos Sálvame'

Belén Esteban ha donat a conèixer la dada més interessant del nou programa 'Ni que fuéramos Sálvame'

Belén Esteban torna a les nostres llars. Ho farà el pròxim dia 15 de maig amb un nou i revolucionari format. Ni més ni menys que amb Ni que fuéramos Sálvame.

Belén Esteban ha acudit a un esdeveniment, en companyia de María Patiño, i hi ha parlat del seu nou programa. Encara més, per error, ha destapat el secret més gran: el nom de la persona que el conduirà i el dels col·laboradors. Sense oblidar que també ha revelat algun plat fort que tindrà.

Belén Esteban revela la dada més esperada de Ni que fuéramos Sálvame

Belén Esteban es va quedar sense feina el juny de l'any passat, quan Telecinco va cancel·lar definitivament Sálvame. Des de llavors, ha estat fora de la televisió, però ara torna. En concret, en uns dies torna, al canal Quickie, amb Ni que fuéramos Sálvame.

La 'princesa del pueblo', gràcies a la iniciativa d'Óscar Cornejo i Adrián Madrid, afronta així un nou camí mediàtic. I ella està encantada, tal com ho ha deixat de manifest en un esdeveniment solidari al qual ha acudit amb María Patiño. Ha dit: “No us ho podeu perdre, ja que serà meravella, torna la televisió de debò”.

Primer pla de Belén Esteban i María Patiño posant somrients en un photocall

Tan emocionada es troba amb aquest projecte que, sense voler, ha revelat la dada més esperada: la presentadora i els col·laboradors d'aquest. I és que ha exposat: “La meva amiga María el condueix i jo seré amb ella aquí cada dia. Estic molt contenta que María sigui qui ens portarà una colla de bojos, que farem riure la gent”.

“Hi haurà col·laboradors habituals de Sálvame, però també gent nova. A més, hi haurà molt d'humor i, sobretot, moltes coses que sorprendran”.

Precisament en aquestes últimes hores, després de les declaracions de Belén Esteban, Fabricantes Studio ja ha revelat la identitat dels col·laboradors de Sálvame que hi continuen. A més de les dues dones, hi seran al programa Lydia Lozano, Chelo García Cortés, Kiko Matamoros, Pilar Vidal i Víctor Sandoval.

Fotografia d'Instagram dels col·laboradors de

Sense oblidar que les primeres promos han deixat al descobert que rebran visites inesperades. Entre elles, les de Yola Berrocal, Malena Gracia, Fany i Loly Álvarez, per exemple.

Per si no n'hi hagués prou, Esteban ha destapat un altre secret: “Hi haurà moltes sorpreses, bombes. Tenim bombes que no té la gent de televisió, coses molt grosses”. Tant és així que Patiño ha admès que una de les informacions sorprenents es referirà al tema del conflicte entre Carmen Borrego i el seu fill.

En efecte, ha manifestat: "Hi ha alguna cosa de la qual la gent encara no se n'ha assabentat, perquè només hi ha una víctima i no és ella". I hi ha afegit Belén: “I només s'assabentaran al canal Quickie”.

Foto dels col·laboradors de

Belén Esteban es mostra molt feliç i il·lusionada amb Ni que fuéramos Sálvame, com María Patiño

Belén Esteban ha deixat clar que aquests mesos a l'atur li han anat bé “i als meus companys també, hem fet reset. He aprimat vuit quilos, m'he cuidat. Torno amb moltíssimes ganes i, sobretot, torno amb aquesta il·lusió de quan t'enamores amb 15 anys i és el teu primer amor”.

“A més, crec que tanta gent que ens ha trobat a faltar està molt feliç que tornem. I nosaltres de donar tot allò que sabem fer, que és fer televisió”.

La mare d'Andrea Janeiro ha ressaltat de la mateixa manera que “el que volem és entretenir la gent. Tenim molta alegria i il·lusió, crec que serà una cosa que mai no s'ha vist, perquè mai no s'ha fet. Tenim tantes ganes i tanta il·lusió que farem una nova era d'una cosa que mai no s'ha vist”.

Muntatge de Belén Esteban i María Patiño posant per separat en un photocall

I aquesta mateixa felicitat és la que té María Patiño, que ha confessat que aquest pas vol dir “tornar amb il·lusió. Quan vaig començar a Europa Press i em van donar un micròfon, per sortir al carrer i que em busqués la vida, vaig tenir il·lusió i així hi soc ara. A la meva edat, tenir-ne és una passada”.

“No sé què passarà, però el que sí que sé és que n'estic gaudint abans de començar. Al capdavall, el públic decidirà si hem de seguir o no. I el públic no va ser qui va decidir que no estiguéssim i tots treballem per a la gent”.

➡️ Televisió

Més notícies: