Fotomuntatge dels actors Marc Cartes i Eduard Farelo, de 'Com si fos ahir'
TELEVISIÓ

La notícia de l'audiència de TV3 a 'Com si fos ahir' de Marc Cartes i Eduard Farelo

Marc Cartes i Eduard Farelo són dos dels grans protagonistes de 'Com si fos ahir'


Si bé és cert que TV3 té bones dades d'audiència gràcies als informatius, Com si fos ahir no es queda enrere. I és que la sèrie de la sobretaula de la televisió pública de Catalunya és una de les preferides pels teleespectadors. Aquesta setmana, el personatge del Miquel, interpretat per Eduard Farelo, està sent el gran protagonista.

Aquest dijous, el programa més vist per l'audiència de TV3 va ser el TN Vespre de Toni Cruanyes, el qual va aconseguir 428.000 espectadors i un 22,2% de share. Seguit del TN Migdia que va obtenir un bon 27,8% i 391.000 seguidors. Per acabar, Cuines repeteix com el tercer programa més vist del canal català.

L'audiència de TV3 sentència Com si fos ahir

La ficció catalana en què participen Eduard Farelo i Marc Cartes ha rebut una bona notícia per part de l'audiència de TV3. I és que les dades obtingudes d'aquest dijous no estan gens malament. Com si fos ahir va aconseguir reunir 185.000 espectadors i un bon 14,2% de quota.

A més, dimarts passat, Com si fos ahir va obtenir un dels seus millors resultats. La ficció de la televisió pública de Catalunya se situava en un 20,3% de quota de pantalla amb 374.000 fidels. Unes dades que feien que la sèrie, que s'emet diàriament a les 16.10, se situés al quart espai més vist del dia.

Final sisena temporada de Com si fos ayer a TV3

Com si fos ahir d'aquest 12 d'abril

Aquest divendres podrem gaudir del darrer capítol de la setmana de Com si fos ahir i tot apunta que passaran moltes coses interessants. La trama principal d'aquesta entrega tindrà a veure amb el Miquel, interpretat per Eduard Farelo, i la Noe, a qui dona vida Elena Gadel.

Al llarg de tota la setmana, la decisió de la Noe de no tornar amb el Miquel i apostar per la seva relació amb l'Aitor ha mantingut l'audiència en suspens. No obstant això, el Miquel sent com l'Éric diu a la seva mare que la troba a faltar. Això l'afecta i canvia de xip: demana a la Noe que es reincorpori a la feina.

A banda d'aquesta trama, en aquest nou capítol hi haurà dues trames principals més. Una relacionada amb el Litus, que continua enfadat amb els seus amics i l'altra estarà protagonitzada per l'Ivan que, finalment, aconsegueix recapacitar.

El Jofre convenç al Litus per anar a casa de la Cati per ajudar amb l'homenatge del Maties. Però un cop allà hi ha més gent del que esperava i se sent enganyat. L'Ivan s'enfada amb la Sílvia perquè ha anat a veure el Ricky, però més tard s'adona que no pot passar per aquest tràngol sol.

➡️ Televisió

Més notícies: