Primer pla de Natalia Sánchez somrient

TELEVISIÓ

Natalia Sánchez dona la clau de la sèrie que substituirà 'Amar es para siempre'

Natalia Sánchez és la protagonista d'aquesta nova ficció d'Antena 3, que començarà a emetre's ben aviat

Natalia Sánchez és una actriu espanyola que està vivint un moment molt positiu i il·lusionant a l'àmbit professional. Està desitjant que s'estreni la nova sèrie que protagonitza i que ocuparà el lloc de la veterana Amar es para siempre. En concret, serà personatge central de la ficció d'Antena 3Sueños de libertad.

Natalia Sánchez espera que aquesta ficció es converteixi en un gran èxit i pugui conquistar l'audiència. I, mentre que aquesta estrena es produeix, ella ha decidit donar-ne la clau.

Natalia Sánchez revela el pilar fonamental de Sueños de libertad

Natalia Sánchez visita aquest dijous El Hormiguero, amb l'objectiu de parlar a fons de la sèrie que protagonitza i que prendrà el relleu d'Amar es para siempre. Això sí, ja ha estat fent pinzellades d'aquest nou projecte en què està tan il·lusionada. Projecte que gira al voltant d'un matrimoni acabalat de la dècada dels anys 50.

Cartell de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3, protagonitzada per Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay
Natalia Sánchez encapçala el repartiment de la nova ficció | Atresmedia

L'actriu, que va saltar a la fama interpretant Teté a Los Serrano, donarà vida en aquella a Begoña Montes. Aquesta és una dona que intentarà fugir de la seva relació amb Jesús de la Reina, interpretat per Alain Hernández. Així, com ella ha explicat, el seu personatge “lluita per la seva llibertat, pels seus somnis”.

“I en aquesta lluita constant és on l'espectador acompanya el personatge. Tindrà ganes de veure si finalment és feliç i si té el que es mereix. Mereix felicitat, bondat i que, com a mínim, la tractin com ella fa amb els altres”.

Natalia Sánchez i Alain Hernández en una escena de la sèrie 'Somnis de Llibertat'
Natalia Sánchez ha parlat del seu personatge i de la clau de la ficció | Atresmedia

Natalia ha volgut donar detalls de Sueños de libertad, perquè els espectadors vagin despertant la seva curiositat per ella. Per aquest motiu, per a Antena 3, ha explicat que la clau, el pilar d'aquesta, és que “tractem temes universals per exemple, l'amor i la supervivència”.

Sense oblidar que, de la mateixa manera, posarà sobre la taula uns altres assumptes molt atractius. Ens estem referint a la gelosia, la venjança, les lluites de poder, els secrets familiars, les aspiracions socials, el maltractament…

Tot el que sap de la nova sèrie de Natalia Sánchez

Natalia Sánchez és la protagonista d'aquesta ficció d'Atresmedia, però no és l'única. També hi tenen papers clau actors de la talla de l'esmentat Alain, Daniel Tatay, Marta Belmonte, Ana Fernández i Nancho Novo, entre d'altres. Als quals s'uneixen igualment Carolina Lapausa, Guillermo Barrientos, Roser Tapias i Javier Beltrán.

Tots ells donen forma a la família Reina, el patriarca de la qual és Damián. Aquest és l'amo d'una empresa de perfumeria important i el pare de tres fills, que s'enfrontaran pel passat i també pel poder en el negoci. Per això, la tensió és la nota dominant tot el temps.

Fotografia oficial de l'inici del rodatge de Somnis de Llibertat amb Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay
Natalia Sánchez és al capdavant d'una història familiar plena de traïcions i secrets | Atresmedia

Al començament del mes de març és quan es preveu que Natalia i els seus companys puguin veure l'estrena d'aquesta producció, que espera no deixar indiferent ningú. En efecte, segons Hernández, compta amb ingredients fantàstics perquè sigui un èxit. Exactament, ha indicat que “captivarà per moltíssimes coses”.

“D'entrada, ho farà per un guió formidable, que des del minut u t'enganxa, perquè passen moltes coses. Per això, ens traiem el barret davant els guionistes i les guionistes. I, després, quant a producció, hi ha uns decorats que et situen en una època, un vestuari i la realització és força nova”.

A això ha afegit: “Vaja, que té molts elements per enganxar. A més, la feina dels actors, que crec que està força bé”.