Muntatge de Nagore Robles somrient amb els cabells recollits i Efrén Reyero i Marta López a 'GH Dúo' vestit de romans

TELEVISIÓ

Nagore Robles aclareix l'episodi tèrbol que va passar entre Efrén Reyero i Marta López

Nagore Robles ha estat molt contundent en revelar el que Efrén Reyero va fer a Marta López sense que ella ho sabés

Nagore Robles és una de les col·laboradores més rellevants que ha tingut i té Telecinco. Especialment, s'ha convertit en fixa com a comentarista de realities i, per això, ara es troba exercint com a tal a GH Dúo.

Nagore Robles està ara donant el seu punt de vista sobre el comportament dels diferents concursants, tot i que ha fet alguna cosa més. Ha decidit aclarir una dada sobre la relació que van mantenir dos dels participants de l'edició. Ens estem referint a Marta LópezEfrén Reyero, que han acabat al concurs com el gat i el gos.

Nagore Robles és testimoni dels conflictes entre Efrén Reyero i Marta López

Nagore Robles ha estat exercint com a comentarista des del començament de GH Dúo i això li ha permès veure que Efrén i Marta han tornat a retrobar-se al programa. En concret, han exercit com a parella dins del reality, fins que ell va ser expulsat fa uns dies.

La basca, que podria estar novament enamorada, sap perfectament que Reyero i López han compartit convivència a la casa de Guadalix de la Sierra després d'una història complicada. Aquesta va començar fa més d'una dècada quan els dos es van conèixer a Telecinco, ella exercia de col·laboradora i ell era tronista de MYHYV. Encara més, fruit d'aquest contacte van començar una amistat.

Nagore Robles va ser testimoni que aquesta amistat sempre va estar marcada per una cosa més, per l'atracció física que sentien. I aquesta els va portar a fer el pas d'iniciar una relació sentimental el 2020. Tanmateix, mesos després van acabar trencant i ell, poc després, va aprofitar per convertir-se en participant de La casa fuerte.

Després, es van tornar a veure en algun plató, on Marta li va retreure que li havia fet mal i, sobretot, que l'havia decebuda. I així va quedar tot trencat entre ells. No obstant això, fa uns mesos van tornar a compartir fotos junts a les xarxes, cosa que va fer que sorgissin rumors de reconciliació.

I quan aquestes especulacions eren al capdamunt, s'han retrobat a GH Dúo, on en un primer moment han tingut més que flirteig. Però amb el transcurs de la convivència, en què ella ha estat molt dura amb Ana María Aldón, tot s'ha complicat. Sí, perquè la seva relació s'ha tensat i un ha estat parlant de l'altre darrere seu, i viceversa.

Fotografia d'Efrén Reyero i Marta López durant la primera gala de GH DÚO
Nagore Robles ha estat testimoni del retrobament d'Efrén i Marta a 'GH Dúo' | Mediaset

Nagore Robles assisteix a l'últim retrobament de l'exparella

Nagore Robles ha comprovat que Efrén Reyero i López ara no es poden ni veure, tal com va quedar clar en el comiat d'ell del reality. Per això, han viscut un instant tens quan el malagueny, per Sant Valentí, ha tornat a entrar a la casa de GH Dúo i Marta no ha volgut ni saludar-lo. Fins i tot li ha retret el seu comportament al concurs: “Em va dir que no havia parlat amb ningú i sí que ho ha fet, encara que ha dit mentides”.

“Jo m'he sentit humiliada i malament per ell. Explica les coses com li dona la gana, però a mi no, perquè ja el conec. Ell ha dit que fa uns anys el vaig trair i és fals, així com que jo volia tornar i ell no”.

Unes acusacions davant de les quals Efrén ha respost: “Ella sap molt més de tele que jo. Clarament, m'ha guanyat”.

Nagore Robles explica l'assumpte més tèrbol de la relació de Marta López i Efrén

Nagore Robles ha assistit a plató a aquest intercanvi de retrets i, després, ha volgut aclarir la situació i posicionar-se al costat de Marta. Ho ha fet revelant que Reyero s'ha comportat molt malament amb la seva exparella i que no és una persona de fiar.

L'ex de Sandra Barneda, encara que ha reconegut que “tots dos s'han aprofitat de la relació per entrar a la casa”, ha explicat que “això no té nom. Jo no soc fan de Marta, perquè em sembla que ha fet coses menyspreables, però això d'ell ha estat molt fort. Efrén ha arribat a ensenyar missatges privats amb ella a un munt de companys”.

“Ha intentat fer-los arribar a uns altres llocs i això és molt lleig. Encara més, això diu moltíssim d'una persona. Tu has de protegir aquesta intimitat perquè diu molt de tu i del respecte que has tingut cap a aquesta relació”.

Captura de 'GH Duo' amb Nagore Robles seria de costat amb les mans obertes i un vestit blau
Nagore Robles ha retret públicament el comportament d'Efrén Reyero | Mediaset

A això ha afegit: “Com se t'acudeix ensenyar missatges privats amb la teva parella? És igual el temps que hi hagis estat. Per respecte a aquesta persona i a això que heu tingut, no ho pots fer. Per tant, a mi ell ja m'ha demostrat com és i ara ha tornat a quedar de manifest que ha intentat tornar a fer l'embolic i enganyar-la”.

“Això sí, crec que la Marta alguna vegada s'ha deixat enganyar perquè li ha interessat i sabent que aquest noi no sent gaire per ella. Però és que ell s'està passant de llest. Intentar ensenyar missatges privats a companys és molt brut i aquest és Efrén”.