Muntatge de fotos de Bárbara Royo i Nacho Abad discutint al programa 'En boca de todos' de Cuatro
TELEVISIÓ

Nacho Abad i el tens moment que ha viscut amb la seva dona, Bárbara Royo, en directe

Nacho Abad i la seva dona, enfrontats pel cas d'Álvaro Prieto

Nacho Abad s'ha convertit en notícia després de protagonitzar una bronca en directe amb la seva dona, Bárbara Royo. Durant el debat d'En boca de todos, la parella s'ha embrancat en una discussió acalorada.

I tot arran de la intervenció de l'analista Antonio Naranjo respecte al cas d'Álvaro Prieto, el cos del qual va ser trobat dilluns passat entre dos vagons de tren.

El misteri al voltant d'aquest tràgic final s'ha convertit en tema de debat a tots els programes de televisió, inclòs el de Nacho Abad.

Captura de Nacho Abad parlant amb la seva dona, Bárbara Royo, al programa 'En boca de todos'

Així, són molts els que tenen la seva pròpia opinió i es pregunten què ha pogut passar. Però, sobretot, com és possible que ningú no ajudés el noi en el seu pitjor moment.

“El que crec que ens hauríem de preguntar tothom és què ha fallat. Jo no soc ni advocat ni fiscal ni jutge i no condemno ningú ni acuso ningú”, ha assenyalat Naranjo.

I és que el periodista no entén “què ha pogut fallar per a una cosa que sembla tan evident no s'hagi solucionat a temps”. “Que vosaltres us dediqueu a defensar la policia, perfecte, però no se l'ha atacat”, al·legava.

Nacho Abad i la seva bronca amb Bárbara Royo en directe

Era allà quan Bárbara Royo, parella de Nacho Abad, decidia comparar el cas d'Álvaro amb el de Marta del Castillo.

“Tu deies que no hi ha dret que durant quatre dies els pares no sabessin on era el seu fill i no s'hagi trobat el cos”, apuntava l'advocada.

“I jo et pregunto: hi ha dret que hi hagi dos pares a Sevilla buscant el seu fill des de fa 14 anys?”, treia a la llum.

“¿La policia ho ha fet malament també allà o ha esgotat tots els esforços possibles per trobar-la i no ho ha fet?”, ha deixat caure.

Una intervenció que no va agradar al seu marit, Nacho Abad, que immediatament li replicava. “Doncs et respondré jo, respondré jo”, li deia visiblement molest. “La policia es va equivocar i es va equivocar les primeres 48 hores. Va ser un error enorme el de la policia sevillana”, sentenciava el presentador.

Nacho Abad al seu comiat per vacances d'En Boca de Tots

I quan Royo va intentar respondre, Nacho Abad tornava a tallar-la immediatament. “Has fet una pregunta. Així que deixa'm que acabi de respondre”, insistia cada cop més molest.

“Ho sé, per descomptat que es van equivocar les primeres 24 hores”, intentava intervenir novament. Una afirmació davant la que el seu marit tornava a interrompre-la, demanant-li que guardés silenci.

➡️ Televisió

Més notícies: