Muntatge de fotos del cartell de la sèrie 'La Moderna' i, al costat, la silueta de dues persones fent un petó
TELEVISIÓ

‘La moderna’ emet el petó entre els dos personatges més estimats de la temporada

‘La moderna’ mostra una escena d'allò més romàntica entre dos dels personatges més populars de la sèrie

La moderna, la sèrie de sobretaula que emet La 1 de Televisió Espanyola, emet avui un capítol doble per acabar la setmana. Dos lliuraments en què els seus seguidors tindran ocasió de gaudir de les anades i vingudes de la família Garcés. La producció de Boomerang TV, protagonitzada per Almagro San Miguel i Helena Ezquerro, deixarà a la vista un moment romàntic que molts estaven esperant.

Al capítol d'ahir, Gabriela s'enfadava amb el seu germà en assabentar-se que va permetre que Laurita i Inés visquin independents a les golfes de l'edifici on resideix. Arturo, per part seva, va intentar acostar-se a les joves, malgrat l'actitud negativa de la seva dona.

La Moderna mostra la romàntica escena que els seus seguidors esperaven

Avui divendres, a La Moderna, veurem com la Marta, la nena protegida de la dependenta, insisteix a Antonia perquè accepti el seu sou com a ajuda econòmica. Però a més de guanyar diners fent una tasca, li farà un petó per primera vegada al Pau. Una romàntica escena molt esperada que no serà l'única, ja que Aguirre serà testimoni de com Jacobo i la senyora Carla fan el mateix.

És llavors quan Íñigo intenta que el fill del Jaume obri els ulls sobre l'empresària. Li recomana que no es refiï de ningú.

Precisament és Aguirre qui comença a considerar que potser les veritables intencions de la senyora Carla aconseguiran imposar-se a les debilitats de Jacobo. Els negocis de la vila de La Moderna segueixen el seu curs, mentre que l'interès d'Inés per fer diners provoca que vulgui convertir-se en cantant al Madrid Cabaret.

Plànol curt de Marta i Pablo, dos personatges de la sèrie 'La Moderna' amb rostre seriós
'La Moderna' mostra avui el primer petó entre Marta i Pablo | RTVE

Qui sí que es fiarà del promès de Matilde serà Fermín, que el convertirà en responsable de posar al dia els comptes perquè ha de fer reajustaments als pressupostos. Elías, per la seva banda, creu que li convé fingir una amistat amb Pietro per donar gelosia a Cañete i no perdre la seva amistat.

Pel que fa a les reivindicacions de Matilde, les dependentes del Salón de te també poden assolir un augment de sou. Serà possible gràcies al fet que Matilde presenta al senyor Fermín unes partides pressupostàries que poden ajudar a reduir les despeses de l'establiment.

Mentrestant, a la corrala, Matilde rep un regal que no esperava de Cecili per haver arreglat la seva jaqueta més ràpid del que s'esperava.

Salón de Te La Moderna deixa que els seus personatges mostrin els seus sentiments

Laurita, finalment, s'assabenta per boca de les seves amigues i companyes, Trini i Esperanza, que el suposat viatge de Fernando Collado a Hollywood només va ser una excusa. Aquest va ser el motiu pel qual no la va acompanyar a la cita mèdica que tots dos havien acordat.

Plànol mitjà d'Inés i Laurita, dos personatges de la sèrie 'La Moderna' de RTVE
Laurita i Inés són conscients de l'oposició de la seva mare que s'independitzin | RTVE

La Moderna és l'exemple de què Televisión Española continua apostant per les sèries d'època. La ficció és l'adaptació televisiva de l'obra de Luisa Carnés. Explica la vida de quatre dones treballadores del Madrid dels anys 30 que es reuneixen en un saló de te.

Després d'aconseguir unes bones dades d'audiència, el darrer Consell d'Administració de RTVE ha encarregat la producció de 116 nous capítols de La Moderna. Una notícia de la qual els seguidors de La Moderna segur que se n'alegren.