Muntatge de fotos del cartell promocional de la sèrie 'La Moderna' i al costat la silueta d'uns Novios amb aliances de casament al costat
TELEVISIÓ

'La Moderna' dona noves dades sobre la boda que ha sorprès tant l'audiència

'La Moderna' deixa que els espectadors coneguin més coses sobre la boda que tindrà lloc pròximament

La Moderna emet avui dijous el capítol número 84. Televisión Española va tornar a apostar per una ficció nacional amb l'objectiu d'igualar l'èxit aconseguit amb La Promesa. El Salón de té La Moderna està donant pas aquesta setmana a multitud de canvis a la vida dels seus personatges, entre ells una boda per al qual ja hi ha data.

Ahir vam veure com Laurita i Inés s'independitzaven gràcies al seu oncle. La corrala, a més, rebia Conchita, una nova veïna, i acomiadava Rosario, que posava rumb a Galícia per cuidar la seva mare.

La Moderna avança més dades sobre el futur enllaç per al qual ja hi ha data

Però sens dubte són els preparatius de boda entre Íñigo i Matilde el que més alegria produeix a la família. La parella per fi va fer públic el seu compromís i Íñigo va regalar un anell a la seva xicota. Els Garcés, molt il·lusionats, no pensen en res més que no siguin els detalls de l'esperat enllaç.

Plànol curt de com Íñigo demana matrimoni a Matilde en una escena de la sèrie de RTVE 'La Moderna'
Íñigo va regalar a Matilde un anell i van fer oficial el seu compromís | RTVE

Mentrestant, el senyor Cecilio ha quedat encantat amb la reparació que han fet a la seva jaqueta al recentment inaugurat taller de costura. Un fet que fa plantejar-se a Conchita pagar alguna compensació a Marta per l'ajuda prestada.

No obstant això, aquesta alegria xoca frontalment amb la de les nebodes del senyor Fermín, Laurita i Inés. La seva mare, Gabriela, continua enfrontada amb elles i amb Fermín per haver-les acollit a les golfes en què s'han independitzat.

Arturo, el seu pare, fa un pas endavant i es posiciona al costat de les seves filles. Això el converteix en un nou enemic per a la seva dona, que es convenç que tots estan en contra seva.

Alhora, Miguel i Trini encara conviuen amb una realitat amb què no comptaven. Continuen obligats a compartir el seu espai amb Cañete, cosa que no és pas del seu gust. Aquesta situació desencadena que el matrimoni intenti trobar a la desesperada una solució.

Íñigo i Matilde, dos personatges de la sèrie 'La Moderna' abraçats i tots dos amb rostre seriós
Matilde demanarà explicacions a Íñigo després de sentir les paraules de Carla | RTVE

D'una altra banda, Matilde finalment sembla que ha trobat una solució per acabar amb l'assumpte de les propines.

Ella persegueix que hi hagi un repartiment equitatiu per a tots els empleats i per això demanarà ajuda a Íñigo, el seu promès. Un moment en què aprofitarà per demanar-li explicacions després de les últimes paraules de Carla que hi han generat no pocs dubtes.

La sèrie de La 1 és testimoni de com l'amor triomfa entre els seus personatges

Emilio també està desitjant resoldre alguns interrogants, pregunta a Pablo quins passos ha de seguir per tornar a conquistar Luisa. Paral·lelament, l'afer incipient entre Pablo i Marta tira endavant i la parella es mostra més còmplice que mai. Carla i Jacobo, per part seva, fan un joc de seducció, després del qual la pregunta que sorgeix és si es convertiran en parella.

La Moderna és l'adaptació de la novel·la de Luisa Carnés, escriptora de la Generació del 27, anomenada Tea Rooms: mujeres trabajadoras.

El saló de te La Moderna, ubicat al Madrid dels anys 30, és un dels locals més distingits de la capital. Des d'allà s'entrellacen trames d'amor, gelosia, intrigues familiars, amistat i traïcions que han atrapat l'audiència de La 1.