Muntatge de 'La Moderna' amb Matilde de perfil somrient, el logotip de la sèrie i un emoji de sorpresa

TELEVISIÓ

'La Moderna', davant la renúncia que ho canviarà tot per a una de les protagonistes

'La Moderna' ha fet que el personatge prengui una determinació que fa un gir crucial a la seva trajectòria

La Moderna està emetent uns capítols que són una autèntica muntanya russa emocionalment per a molts personatges. I, especialment, per a Matilde, que ha passat de l'absoluta felicitat a la tristesa més profunda. Això li ha passat a l'àmbit sentimental, encara que no està millor a la feina, després d'haver renunciat a un càrrec important.

La Moderna ha fet que la jove prengui aquesta postura en pro del benestar de l'equip, però ja n'està patint les conseqüències. En concret, tot ha canviat per a ella, ja que no deixa de patir els desvergonyiments i les humiliacions de Teresa. I, davant això, decidirà prendre mesures.

La Moderna fa que Matilde renunciï al seu càrrec i tot se li complica

La Moderna ha portat Matilde a estar patint el seu pitjor moment. Tot perquè s'ha trobat el seu promès, Íñigo, al llit amb una altra dona, Olga. Ella ha vist l'escena sense adonar-se que estava drogat i ha estat víctima d'una trampa.

Tan dolorós ha estat aquest instant que la jove ha trencat els seus plans de boda i així ho ha comunicat a la seva família i als seus amics. Mentrestant, ell, com veurem al capítol d'aquesta tarda de La Moderna, intentarà descobrir la identitat de la persona que li ha fet aquesta mala jugada.

Pensarà que la senyora Clara n'és la responsable i, encara que ho és, ella el convencerà que es tracta d'una argúcia que una famosa lladre utilitza per enganyar els homes.

La Moderna ens mostra que Matilde no només està patint per la seva decisió de trencar amb el seu noi. També ho està passant malament perquè ha renunciat al seu ascens al saló de te, per mantenir la cordialitat i per evitar que Teresa presenti la seva dimissió. No obstant això, el seu rebuig a millorar a la feina està sent un autèntic calvari.

Captura de 'La Moderna' amb Matilde seria amb un uniforme verd i Teresa mirant-la seriosament
'La Moderna' ha posat en una posició difícil Matilde | RTVE

Sí, perquè Teresa està gaudint amb els fets. Ella ara és qui exerceix d'adjunta i està sotmetent la jove a tota mena de desvergonyiments, menyspreus i humiliacions. Gestos que no estan passant inadvertits per a ningú al local i que tenen la protagonista de La Moderna absolutament enfonsada.

Això sí, Matilde no es quedarà de braços plegats i determinarà als pròxims capítols de La Moderna que no està disposada a ser humiliada i quedar-s'hi a treballar per sempre. Així, reprendrà els seus estudis, per poder forjar-se un futur més esperançador i lluny de tot allò que l'envolta i li està fent tant de mal. Sí, lluny d'Íñigo, que li ha estat infidel, i de la seva pèrfida cap.

Captura de 'La Moderna' amb Matilde seriosa
'La Moderna' mostrarà que Matilde acabarà adoptant una altra decisió crucial | RTVE

La Moderna: altres escenes interessants que tindran lloc aquesta setmana

La Moderna té preparats més moments especials per als seus espectadors durant aquests dies. Per exemple, continuarà despertant interès la desaparició de Jacobo i Luisa patirà un nou episodi de ceguesa, que preocuparà moltíssim els seus éssers estimats.

Plànol curt de Carla i Jacobo brindant a la sèrie 'La Moderna' de RTVE
'La Moderna' farà que Carla estigui al disparador després de la desaparició de Jacobo | RTVE

A més, Pablo s'enfrontarà a Íñigo i li demanarà explicacions per la seva manera de comportar-se i ferir la seva germana. I és que no està disposat que ningú se'n rigui d'ella i de tota la família.

Per si no n'hi hagués prou, el jove que regenta el Madrid Cabaret començarà a pensar que és una bona opció l'oferta de Carla. Sí, que ella es faci càrrec com a gerent dels seus negocis. S'ho plantejarà alhora que rebrà la visita inesperada del seu pare.

Així mateix, La Moderna revelarà els deutes que Antonia té amb el banc i que la porten a treballar també a la nit. I també que Trini i Miguel s'han proposat exercir de celestins. Consideraran que Cañete i Teresa farien una bona parella.