Muntatge de Mercedes Milá seria amb unes arracades de llibres, Lara Álvarez somrient i el logotip de Mediaset amb una creu vermella a sobre

TELEVISIÓ

Mercedes Milá parla clar sobre el futur de Lara Álvarez després d'abandonar Mediaset

Mercedes Milá no ha dubtat a reaccionar públicament a la decisió que ha pres la seva companya de professió

Mercedes Milá ha estat una de les presentadores estrelles de Telecinco durant anys. El 2015 va deixar de treballar en aquesta cadena, però això no ha impedit que estigui al dia de què hi passa. I així és com ha conegut la decisió inesperada d'una companya de professió.

Mercedes Milá ha descobert que Lara Álvarez ha optat per deixar Mediaset i ella no s'ha quedat impertèrrita davant d'això. Ràpidament, ha reaccionat enviant a les xarxes un missatge molt afectuós a aquella. Encara més, hi ha deixat clar que li augura un futur prometedor.

Mercedes Milá dedica unes paraules a Lara Álvarez després de conèixer la seva postura

Mercedes Milá sempre diu el que pensa i no té cap objecció a manifestar-se sobre qualsevol tema, encara que li porti crítiques. Per això, les últimes setmanes, ha donat suport a Rocío Carrasco i a la víctima de Dani Alves.

La presentadora catalana ara ha parlat sobre una altra qüestió: la marxa d'Álvarez de Mediaset. Una marxa, després de gairebé deu anys treballant en aquest grup, que ha sorprès tothom i que la protagonista ha revelat a les xarxes. Ho ha fet reconeixent que ho fa per fer front a nous reptes professionals.

Mercedes Milá somrient amb un vestit gris i Lara Álvarez somrient amb els llavis vermells
Mercedes Milá no ha quedat indiferent davant de la decisió d'Álvarez | e-noticies.cat, RTVE, Europa Press

En concret, Mercedes, després de conèixer la postura de la seva companya, no ha dubtat a enviar-li un missatge d'ànim en aquest moment. I és que és conscient que, encara que ha estat una decisió personal, no ha hagut de ser gens fàcil. A més, li té respecte i admiració, ja que l'ha seguida en alguns programes que ha conduït, com ara Supervivientes o GH, del qual ella va ser la presentadora pionera.

Així, al comunicat de l'asturiana, ella li ha respost amb unes paraules plenes d'afecte en què li augura un bon futur. Exactament, li ha dit: “De segur que comences un camí bonic, prometedor, ple de sorpreses i gent bona. T'ho mereixes, Lara”.

Muntatge amb un post de Lara Álvarez a Instagram dient adéu a Mediaset i les respostes, destacant la de Mercedes Milá el 20 de febrer de 2024
Mercedes Milá ha tingut unes paraules molt afectuoses cap a Lara | Instagram, @laruka

Mercedes Milá no és l'única famosa que ha donat suport a Lara

Mercedes Milá ha estat una de les primeres companyes de professió que ha animat i desitjat el millor Álvarez en el seu nou camí, però no l'única. Una altra expresentadora de Mediaset ha tingut paraules per a qui ara marxa.

Estem referint-nos a Toñi Moreno, que li ha escrit: “T'anirà bé on vagis, perquè ets treballadora, humil i talentosa. T'estimo”.

Així mateix, unes altres figures conegudes de Telecinco s'han sumat a donar afecte a Lara. Una mostra és que Marisa Martín Blázquez li ha dit: “Et trobarem a faltar molt. Tots els èxits”.

Un altre exemple és Sandra Barneda, que ha treballat amb l'asturiana en diferents formats i li ha enviat un missatge. Aquest diu així: “La meva maca, ha estat un plaer coincidir amb tu aquests anys. Tota la sort del món”.

Muntatge de Lara Álvarez a Me Resbala, Jesús Vázquez a Allá Tú i Sandra Barneda a La Última Nit de Telecinco
Mercedes Milá ha pogut veure les nombroses mostres d'afecte de companys cap a Lara | Mediaset

I tampoc ens podem oblidar de Carme Chaparro, que li ha dedicat unes paraules tendres. Diuen: “Ets meravella com a persona, amiga i professional. Tot el millor, tota la sort”.

“Somriu com saps. I menja't la càmera allà on vagis”.

Desitjos, ànims i positivitat que també li han transmès Nagore Robles, Emma Garcia, Jesús Vázquez, Antonio Rossi i Alexia Rivas. Així com ho han fet concursants dels realities que ha presentat. Un exemple seria Omar Sánchez, que va participar en Supervivientes: “Ets una gran professional, però, sobretot, gran persona”.

“Gràcies per la teva feina i el teu afecte, que ens has donat a tots els que hem compartit amb tu feina. Un petó gran”.

Sense oblidar, per descomptat, que Mediaset no ha volgut deixar de tenir un detall amb ella. Exactament, li ha manifestat a les xarxes: “Gràcies per tot”.