Muntatge de fotos de María Verdoy, en primer pla i molt somrient i, al costat, una imatge d'Emma García amb cara seriosa
TELEVISIÓ

María Verdoy envia un missatge significatiu a Emma García abans de 'Socialité'

María Verdoy ha recordat la seva companya justament abans d'estrenar-se com a presentadora de 'Socialité'

María Verdoy afronta avui una de les seves etapes professionals més satisfactòries. I és que, per fi, es convertirà en presentadora única d'un programa de Telecinco. En concret, s'estrenarà com a presentadora de Socialité.

María Verdoy està feliç i encantada amb aquest repte laboral, però això no impedeix que hagi recordat els seus companys del programa del qual s'ha acomiadat, Fiesta. De fet, hi ha dedicat a aquests, entre els quals hi ha Emma García, unes paraules molt especials.

María Verdoy rep un comiat emotiu

María Verdoy ha estat triada per la productora de Christian Gálvez com la nova presentadora de Socialité. És clar, perquè el programa ha tancat l'etapa en què ha tingut al capdavant Patiño i La Fábrica de la Tele. Ara afronta un altre rumb amb una figura diferent.

Aquesta decisió ha omplert de joia la periodista, que s'enfronta a un repte il·lusionant, que comença avui. Això sí, també suposa que ha hagut de dir adeu a Fiesta, l'espai en què col·laborava i on ha arribat a exercir de substituta d'Emma García.

Captura d'Emma García amb María Verdoy al seu comiat de Festa
María Verdoy ha hagut de dir adeu a la seva feina amb Emma a 'Fiesta' | Mediaset

María no s'ho esperava, però l'últim dia en què hi ha acudit s'ha emportat una sorpresa. Sí, perquè els seus companys se n'han volgut acomiadar de manera emotiva, cosa que ha fet que hagi acabat feta una mar de llàgrimes. En efecte, Emma li ha dit: “Els comiats són sempre una mica tristos”.

“S'acaba una etapa molt bonica, on hem compartit molts moments que me'ls quedaré al cor. Però en comença una altra que és meravellosa per a tu, que te la mereixes. I estic feliç per tu”.

Davant d'aquestes paraules boniques, Verdoy li ha respost amb veu entretallada: “Avui és un dia molt emotiu per a mi, estic acomiadant-me d'un equip increïble. La gent sap com ets de bona professional, però no sé si coneix com ets de generosa. M'has donat tant…”.

Tot i que quan María més ha plorat ha estat quan els seus companys, els que estan darrere de les càmeres, han entrat a plató. Ho han fet per dir-li adeu tots junts i desitjar-li el millor.

María Verdoy dedica unes paraules tendres a Emma García i als altres companys de Fiesta

María Verdoy avui s'estrena al capdavant de Socialité i sap que amb aquest pas comença una nova etapa a la seva vida professional. Encara que abans de fer-ho ha volgut recordar novament Emma i la resta d'integrants de Fiesta. Per aquest motiu, ha pujat una publicació molt especial a les xarxes socials que deixa clar el que els seus ja excompanys signifiquen per a ella.

María Verdoy com a presentadora de Rediseña'm a Cuatro
María Verdoy ha tornat a recordar els seus companys abans de començar 'Socialité' | Mediaset

Exactament, ha pujat a Instagram diverses imatges que mostren el seu darrer dia en el format anterior. I amb aquestes ha escrit un missatge carregat d'afecte, emoció i respecte cap a aquella ha qualificat de la seva altra família, la d'aquell espai. Família que “he format en una redacció, en uns caps de setmana poc ociosos, en un karaoke, matinant molt i en un dia a dia on els seus somriures i les seves mirades de complicitat m'han fet sentir que podia amb tot”.

“Admiro totes i cadascuna de les persones que surten en aquestes fotos. Tant de bo sàpiguen quant he après d'ells i tant de bo entenguin algun dia quant d'amor m'emporto”.

Encara més, María Verdoy ha ressaltat que el comiat que li van organitzar el guardarà per sempre al cor. I per concloure ha exposat: “Al final, la festa de cada dia éreu vosaltres”.