Muntatge de fotos amb la presentadora María Patiño plorant a 'Socialité' i una imatge de l'actriu Concha Velasco
TELEVISIÓ

María Patiño, emocionada, trenca a plorar en recordar Concha Velasco a 'Socialité'

María Patiño tenia una gran relació amb Concha Velasco i no ha pogut evitar emocionar-se en recordar-la a 'Socialité'

El món de l'art i de la cultura es tenyeix de dol amb la trista notícia de la mort de Concha Velasco. L'actriu ens ha deixat aquest dissabte a causa d'una complicació de la malaltia. Com no podia ser altrament, Socialité arrencava avui el programa amb la notícia de la pèrdua de la vedette.

Per a María no ha estat senzill fer front al programa, ja que la presentadora de Socialité mantenia un vincle molt estret i especial amb l'artista. Encara que la periodista ha intentat mantenir-se fort durant el programa, no podia evitar emocionar-se i deixar anar alguna llàgrima al recordar Concha.

María Patiño s'emociona per la mort de Concha Velasco

La mort de Concha Velasco ha produït una infinitat de reaccions per part de moltes cares conegudes de l'àmbit públic. L'actriu comptava amb el suport i l'afecte del públic. L'última a reaccionar ha estat María Patiño a través de Socialité.

Captura de María Patiño al programa 'Socialité' cobrint la notícia de la mort de Concha Velasco
María Patiño no pot contenir les llàgrimes en recordar Concha | Mediaset

Des del programa de Telecinco s'emetien les primeres paraules de Manuel Velasco amb els mitjans. El fill de l'actriu agraïa a tots els mitjans que hi fossin presents. Manuel assegurava, visiblement emocionat, que Concha era "la millor mare del món i l'actriu més gran de la història d'Espanya".

Davant d'això, la presentadora de Socialité no podia contenir les llàgrimes i emocionar-se en ple directe. María, gairebé sense poder articular paraula, reconeixia que "no es pot afegir més".

Després de donar pas a la seva companya, la presentadora s'armava de força per confessar l'important que Concha ha estat a la seva vida. "Concha ha estat en situacions de la meva vida que semblava que l'havia col·locat algú i quan va morir la meva mare, jo era a Madrid, i ella era al meu costat. Vam coincidir en aquest viatge", revelava Patiño.

Captura del programa 'Socialité' amb Manuel Velasco fent unes declaracions a la premsa després de la mort de la seva mare, Concha Velasco
El fill de Concha Velasco ha fet unes declaracions molt emotives | Mediaset

A més, la periodista lliscava que "és una dona que sempre he admirat, perquè sempre l'he vist compromesa amb allò que fa".

El moment que María Patiño va viure amb Concha i mai oblidarà

Després de recuperar-se de l'emoció, la Maria recordava una gran anècdota que va viure al costat de la vedette.

"Fa anys, li havia de fer una entrevista on ella es va obrir totalment. El càmera em va dir: 'No he posat la cinta'". Després d'això l'artista li va dir: "Comença l'entrevista de zero que t'explicaré exactament el mateix". "Això només ho fa la gent molt gran, apunta la María.

"Ella estarà on ha de ser; a l'escenari. Li va costar molta feina dir adéu com tota persona apassionada pel seu ofici. Ella ha d'estar somrient per la gran quantitat de gent al seu voltant", acabava Maria.