Margarina Minguillón a El Cor de la Ciutat una imatge d'ella borrosa i un símbol de tv3

TELEVISIÓ

Margarida Minguillón, famosa actriu de TV3, està molt canviada: costa reconèixer-la

Margarida Minguillón es va fer coneguda a Catalunya per participar en diverses sèries de TV3 i en obres de teatre

Margarida Minguillón ha experimentat un gran canvi amb el pas dels anys, desafiant els seus seguidors més fidels de TV3. El seu aspecte actual és molt diferent del que tenia quan va començar a sortir al Poblenou de TV3. Margarida Minguillón va ser coneguda principalment per la seva participació en nombroses sèries de TV3 i el seu exercici en l'àmbit teatral.

Margarida Minguillón va néixer a Barcelona el 1947 i ha estat una figura emblemàtica de l'entreteniment català a TV3. Des dels seus inicis, a la dècada de 1970, va captivar audiències amb el seu talent tant al teatre com a la televisió. Als escenaris barcelonins, va destacar en produccions com Cuando el diablo lleva faldas o La cambrera és perillosa, demostrant la seva versatilitat abans d'enfocar-se en les sèries de TV3.

TV3 la va dur a la fama

La seva incursió a la televisió espanyola va ampliar el seu reconeixement, però va ser a TV3 on Margarida Minguillón va aconseguir la cúspide de la popularitat. La seva participació en la innovadora sèrie Poblenou de TV3 va fer que tant ella com el seu paper protagonista assolissin la fama. Aquesta producció va marcar una fita en ser la primera telenovel·la de producció pròpia de TV3, ja que comptava amb un talent íntegrament de Catalunya en la seva realització.

Una escena de la serie Poblenou
'Poblenou' va portar a Margarida Minguillón a la fama | CCMA

A més de la seva destacada participació en aquesta producció, Margarida Minguillón també va deixar empremta en una altra reeixida sèrie de TV3, El cor de la ciutat. En aquesta va interpretar durant més de 1.000 capítols la Cinta, conquerint encara més l'audiència catalana amb el seu talent i carisma a la petita pantalla.

Margarida Minguillón, de TV3, està jubilada

Margarida Minguillón té 77 anys avui dia i ha tingut una trajectòria que abasta més de cinc dècades a la indústria catalana. En una entrevista realitzada el 2019 durant La nit dels ignorants de TV3, Margarida Minguillón va compartir amb el públic que es troba en una etapa on està desconnectada del món laboral.

Tot i això, l'actriu ha emfatitzat que se sent saludable, feliç i en pau amb ella mateixa, gaudint del merescut descans després d'anys de dedicació a l'art escènic i a la televisió.

Margarida Manguillón actualment
Margarida Minguillón està jubilada | CCMA

El seu llegat ha perdurat a la memòria dels espectadors catalans, que la recorden amb afecte i admiració. Margarida Minguillón va aconseguir diverses fites a TV3 i seguirà sent una pionera.

➡️ Televisió

Més notícies: