Muntatge fotogràfic entre una imatge de Marc Ribas i de fons els estudis de TV3
TELEVISIÓ

Marc Ribas s'aixeca amb una notícia agredolça i inesperada

Marc Ribas s'aixeca amb una sorpresa després de l'emissió del capítol de 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres, 20 de desembre

Marc Ribas i el seu 'Joc de Cartes' són una de les peces clau de TV3. El programa del xef català aconsegueix unes xifres clau en l'audiència de la televisió pública catalana.

Aquest dimecres, una nova entrega de 'Joc de Cartes' va sorprendre l'audiència, encara que, en aquest cas, a menys de la prevista. I és que, segons les dades ofertes per elmondelatele.cat, Marc Ribas va aconseguir liderar la seva franja amb un 16,7% de quota, una xifra que el deixa amb un sabor agredolç, ja que no van ser les esperades.

Marc Ribas registra el seu mínim històric

No tot és un camí de roses per a Marc Ribas. Aquest dimecres, el pas per Barcelona no va ser com ell s'esperava. I és que, tot i ser el programa més vist de TV3, va registrar el seu mínim històric.

Aquesta notícia suposa un gerro d'aigua freda per a Marc Ribas, però també per a la corpo. Doncs, el programa de Marc Ribas és un dels que té més audiència i els ajuda a ser líders.

Tot i aquesta notícia agredolça, va liderar la seva franja amb 318.000 seguidors i un 16,7% de quota. Unes xifres que el situen en un dels espais més vistos de TV3, aquest dimecres, 20 de desembre.

TV3 líder a Catalunya, encara que amb sorpreses

Tot i les dades agredolces registrades per Marc Ribas, TV3 va tornar a ser la televisió més vista a Catalunya aquest dimecres. Va aconseguir un total d'un 13,2% de quota gràcies als de sempre: 'TN Vespre', 'TN Migdia', i 'Joc de Cartes'.

És cert que els 'Telenotícies' de TV3 van vent en popa. I és que són els espais més vistos del dia amb grans xifres i amb molta distància de la resta de cadenes. Aquest dimecres, el 'TN Migdia' va ser l'espai més vist amb un 24,9% de quota, seguit del 'TN Vespre', que va aconseguir un 19%.

No obstant, no poden presumir del mateix a la franja matinal. 'Els Matins' d'Ariadna Oltra no aconsegueix aixecar el cap. Aquest dimecres va tornar a ser superat per 'Aruser@s', que va registrar un 28,3% de quota, respecte a l'11,1% d'Ariadna Oltra.

El 'Tot es Mou' i 'Com si fos ahir' tampoc estan registrant grans xifres. El Tot és Mou, d'Helena García Melero, va registrar un baix 7,2%. I la sèrie de sobretaula, més del mateix, va registrar un dels pitjors resultats amb un 13,8%.