Muntatge de Roberto Leal somrient en vestit amb samarreta blanca, Manuel Díaz somrient en vestit negre i unes mans juntes
TELEVISIÓ

Manuel Díaz 'El Cordobés' accepta l'oferta de Roberto Leal en el moment oportú

Manuel Díaz estarà aquesta nit al costat de Roberto Leal en un dels programes que aquest presenta a Antena 3

Manuel Díaz 'El Cordobés' fa anys que és al focus mediàtic per ser torero i per la seva vida personal. I també perquè ha participat en nombrosos programes de televisió, en uns com a concursant i en altres com a convidat. Precisament ara ha rebut una proposició de Roberto Leal perquè acudeixi puntualment a un dels espais que ell presenta a Antena 3.

Manuel Díaz, sense dubtar-ho, ha acceptat la proposta del sevillà i ho ha fet justament en el moment més adequat. Ell acudirà aquesta nit a El Desafío amb el propòsit de millorar les audiències. I aquest objectiu és molt important avui tenint en compte que en aquesta vetllada el format tindrà durs rivals en contra.

Manuel Díaz diu sí a Roberto Leal quan aquest més ho necessita

Manuel Díaz ha aconseguit amb els anys l'afecte de gran part del públic, tant per la seva història personal com per la naturalitat i la senzillesa. Per això, molts són els programes que han volgut i volen comptar-hi. Així ho demostra que fa poc va ser el protagonista d'El Camino a Casa.

Tenir el torero al plató és garantia de bona audiència i, per aquesta raó, Roberto Leal li ha fet una oferta. Li ha posat sobre la taula que acudeixi a El Desafío com a convidat, encara que en la pròxima edició serà concursant amb Victòria Federica. I li ha fet aquest plantejament per a avui, perquè aquesta nit el format d'Antena 3 ho tindrà molt complicat per ser líder de l'horari de màxima audiència.

Manuel no ha dubtat a dir sí, per a satisfacció del presentador sevillà. Per això en aquesta vetllada contribuirà amb la seva presència a millorar la quota del concurs de famosos. I ho farà, a més, assumint un repte complicat: competirà amb Pepe Navarro a la prova dels dos volants.

Muntatge de Manuel Díaz somrient vestit de torero, Roberto Leal somrient en vestit i camisa blanca i el logotip de 'El Desafío'

Roberto, amb aquest convidat, pretén aconseguir repetir lideratge amb El Desafío. Això sí, no ho tindrà gens fàcil, ja que aquesta nit hi ha una dura competència a la televisió.

Sí, perquè Telecinco emetrà ¡De Viernes!, que tindrà com a plat fort l'entrevista a Mayte García, l'exdona de Santiago Cañizares. Ella parlarà de la relació amb aquell, encara que també de què va suposar per a ella perdre el seu fill de cinc anys el 2018.

Captura de '¡De Viernes!' amb Mayte García parlant

A més, La 1 té previst emprendre la gran final d'El mejor de la historia, programa presentat per Silvia Intxaurrondo. El públic haurà de triar el personatge més significatiu entre els candidats finalistes: Lorca, Isabel la Catòlica, Ramon i Cajal, Cervantes i Colom. A més, a la gala comptarà amb les actuacions de Miguel Poveda i de Sole Giménez.

Per si no n'hi hagués prou, La Sexta presentarà una nova emissió del programa Equipo de Investigación. S'hi abordarà la mort recent d'uns agents de la Guàrdia Civil a Barbate després de l'envestida d'una narcollanxa.

Manuel Díaz serà testimoni dels plats forts preparats per Roberto Leal per a El Desafío

Manuel Díaz és conscient que Roberto Leal i tot l'equip d'El Desafío han preparat una gala especial per ser líders d'audiència. Aquesta nit, a la segona semifinal, es revelarà el nom dels participants que acompanyen Pablo Castellano com a finalistes.

I els concursants no ho tindran gens fàcil per aconseguir-ho, ja que s'hauran d'enfrontar a reptes molt complicats i atractius per a l'espectador. Per exemple, Mar Flores farà una coreografia de jumping i Mario Vaquerizo, la prova titulada La muerte tenía un precio. Mentrestant, Adrián Lastra afrontarà un xou musical.

Fotografia dels concursants d'El Desafío: Adrián Lastra, Chenoa, Marta Díaz, Mar Flores, Mario Vaquerizo, Mónica Cruz, Pablo Castellano i Pepe Navarro

A més, Mónica Cruz farà una coreografia vertical, Chenoa sorprendrà amb una fuita aquàtica i Marta Díaz haurà de demostrar la seva punteria. Reptes tots aquests atractius, encara que només un farà que els membres del jurat manifestin a un famós que “ets el millor que ha passat per aquí”.

➡️ Televisió

Més notícies: