Muntatge amb una captura de Sandra Barneda mostrant un test d'embaràs amb Makoke i una imatge amb el seu xicot
TELEVISIÓ

Makoke descobreix si està embarassada en directe després de posar amb el seu xicot

Makoke se sotmet a un test d'embaràs en ple directe d''Así es la vida'

Makoke travessa un gran moment personal, cosa que deixa molt palesa després de posar amb el seu xicot Gonzalo a la Fira d'Abril. Així, aquesta imatge que al principi resultava d'allò més innocent, ha donat peu a tota mena d'especulacions i comentaris.

I és que molts insinuaven que Makoke podria estar embarassada veient la sospitosa panxeta que hi llueix. La col·laboradora d'Así es la vida i el seu xicot fa tot just un any que surt.

Captura de Sandra Barneda mostrant en directe un test d'embaràs a 'Así es la vida'

Així, veient l'amor que tots dos desprenen, sembla que la seva relació va vent en popa "Per molts abrils al teu costat, t'estimo", es declarava obertament Makoke a les xarxes socials.

Però, més enllà del romàntic posat en si, totes les mirades es van posar al vestit entallat de color blanc de la col·laboradora i que deixava veure una incipient panxeta.

D'aquesta manera, els comentaris que han anat rebent no deixen cap mena de dubte. "Està embarassada", li han escrit a Instagram. "La relació va vent en popa amb la tripita" o "està embarassada, quina panxa té", prossegueixen.

Makoke descobreix si està embarassada a Así es la vida

Veient la gran expectació que s'ha generat sobre això, des d'Así es la vida han animat la seva companya a fer un test d'embaràs en ple directe.

Ha estat César Muñoz qui ha proporcionat el test a Makoke, que ha aprofitat per sortir de dubtes. I, després d'haver-s'hi sotmès, aconseguia deixar tothom amb la boca oberta al plató.

Post de Makoke a Instagram amb un vestit de flamenca blanc besant la seva parella i els comentaris el 16 d'abril de 2024

Sobretot, perquè ningú esperava que sortís positiu. Un resultat que deixava Sandra Barneda amb el casament obert. "Escolta, però que és positiu", comentava la presentadora sense donar crèdit. "Que està embarassada de debò. Et juro que pensava que era conya".

"Mare meva que li hem rebentat l'exclusiva!", apuntava José Antonio Avilés. Tot i que de seguida, i enmig del gran enrenou que s'ha format, Makoke ha confessat que era una broma.

Pel que sembla, la col·laboradora ha recorregut a una de les companyes de l'equip, que sí que està esperant un nadó, per fer-se el test i jugar-la així als seus companys.

➡️ Televisió

Més notícies: