Lydia Lozano subjectant un passaport espanyol en l'avenç del reality 'Sálvese quien pueda' de Netflix
TELEVISIÓ

Lydia Lozano té la clau que assegura l'èxit de 'Sálvese quien pueda'

Lydia Lozano és una de les grans protagonistes de 'Sálvese quien pueda' i promet protagonitzar grans moments també a la seva segona temporada

Lydia Lozano i la resta de col·laboradors de Sálvame han compartit avui una gran notícia, i és que ja hi ha data per a la segona temporada de ¡Sálvese quien pueda! a Netflix.

Concretament, serà el proper 1 de febrer quan els nous episodis s'emetin i puguem gaudir de les aventures de Lydia Lozano i companyia a Mèxic.

"Aquí el teniu, l'1 de febrer ve Mèxic, fantasia pura, desitjant veure'l", ha anunciat emocionada Belén Esteban .

A més, des d' Algo Pasa TV han compartit unes dades força positives, ja que ni més ni menys que 1.313.000 persones van veure l'estrena de la primera temporada.

Per tant, queda clar que el millor encara està per venir i els nostres estimats col·laboradors prometen continuar fent de les seves.

Per exemple, pot ser que en aquesta ocasió puguem veure Lydia Lozano davant una gran oportunitat de treball, i més després que a Miami es trobés amb força problemes per encaixar.

Lydia Lozano i Belén Esteban, durant la presentació del reality de Netflix 'Sálvese quien pueda!'
La primera temporada de 'Sálvese quien pueda' va ser tot un èxit | Europa Press

Lydia Lozano, gran estrella de ¡Sálvese quien pueda!

"La credibilitat que tens a Miami està en dubte", la apallissaven. "Tens zero credibilitat, perquè revius a morts, afirmes mentides, vas mentir Espanya i vas generar una esquerda al públic, entre els que et van creure i els que no. Això és el pitjor que pot fer un periodista", acusaven la tertuliana.

Unes acusacions que afectaven molt Lydia Lozano , que fins i tot amenaçava d'abandonar el reality i tornar a casa. Encara que, en aquesta segona temporada, potser la sort el canviï. I és que molts estem desitjant tornar a veure Lydia en acció i donant-ho tot al ritme del xuminer.

Lydia Lozano i David Valldeperas al reality 'Sálvese quien pueda' de Netflix discutint
Lydia Lozano va amenaçar d'abandonar després dels atacs rebuts | Netflix

De fet, si algú és capaç d'animar fins i tot un programa de temàtica religiosa, aquesta no pot ser cap altra que ella.

Del que no hi ha dubte, és que el final de Sálvame s'ha convertit en un nou començament per a tothom, tal com apuntava el mateix Jorge Javier Vázquez . I és que el públic ha demostrat que continua estimant els mítics col·laboradors de Telecinco, dels quals no se'n cansa.

"Només vols veure'ls a ells. A tota hora. Hi ha vegades que fins i tot em sobren els plànols recurs. Si això em passa a mi, que me'ls conec amb detall, no vull ni imaginar el que significarà per al seu públic veure'ls de nou en acció", apuntava el presentador.