Una escena de la telenovel·la turca Pecado Original de dos personatges intentant desxifrar qui és el lladre de la sèrie
TELEVISIÓ

El lladre de 'Pecado Original' s'acosta al protagonista i la trama fa un nou gir

'Pecado Original' deixa clara una cosa que trastocarà la trama de la sèrie i influirà en una de les seves protagonistes

Pecado Original és la sèrie d'antena 3 d'èxit que narra una història d'ambició, luxe, poder i amor amb tres dones protagonistes. Tot i ser molt diferents entre si i utilitzar mètodes oposats, el cert és que totes tres segueixen un únic objectiu: lluitar per aconseguir allò que volen. En els pròxims capítols, Pecado Original, encara una setmana d'allò més emocionant en què Yildiz protagonitza un triangle amorós en què haurà de prendre una decisió.

La setmana passada vam veure com Halit fitxava Ender com a persona de confiança després de tornar com a president de l'empresa. Tot i això el pacte de Halit amb Kerim després de reprendre el poder posarà el seu futur en una posició delicada. El que passa és que Kerim ha aconseguit el seu objectiu d'aconseguir la seva confiança, per treure-li més endavant tots els diners del hòlding.

Pecado Original mostra avui un gir inesperat protagonitzat per un dels personatges principals

Veurem en els pròxims capítols de Pecado Original un Halit esforçant-se per recuperar Yildiz. No obstant això, la veritat és que ella s'adona que cada cop se sent més còmoda amb Kerim. Halit no es dona per vençut i intentarà corregir els errors comesos en el passat lluitant per reconquerir Yildiz.

Vol demostrar-li que pot canviar encara que això podria no ser suficient perquè li perdoni per tot el dany causat. Mentrestant, Kerim s'acostarà a poc a poc a la vida de la jove i Yildiz comença a il·lusionar-se amb el directiu enamorant-se'n.

Gökhan Alkan, actor turc
Kerim amaga una cosa que de moment no fa sospitar ningú | Atresmedia

El que desconeix Yildiz és que el directiu amaga una cosa que no s'imagina. En realitat ell és un lladre professional que l'està utilitzant per acostar-se a Halit. El seu únic pla és aconseguir la seva empresa.

Alhora, Kerim busca guanyar-se la confiança de Halit i per això té un pla, segrestar Zehra i posteriorment mostrar-se com el seu salvador. Amb això dona passos cap al seu objectiu amb l'empresari i, d'altra banda, també amb Yildiz, que comença a veure'l amb altres ulls. És una cosa que preocupa Asuman… Sobretot quan s'adona que la seva filla s'allunya de Halit.

Kaya, mentrestant, no vol al seu costat una dona gaire ambiciosa. És per això que Ender decideix ocultar el seu marit que ha arribat a un acord amb Sahika per adquirir més accions al hòlding Argun. Recordem que Ender va acusar Şahika d'haver enverinat el seu fill i totes dues van tenir una discussió a l'hospital.

Kerim amaga alguna cosa que posarà entre les cordes Yildiz

Caldrà esperar els pròxims capítols de Pecado Original per veure si els plans de Kerim donen finalment els seus fruits. També hi ha la possibilitat que els seus sentiments per Yildiz li facin perdre el rumb.

Imatge dels protagonistes de la telenovel·la 'Pecat Original'
'Pecado Original' promet noves intrigues després de l'últim d'un dels seus personatges | Atresmedia

La ficció que emet cada tarda Antena 3 és un clàssic de culte a Turquia, el seu país d'origen. La sèrie supera ja els 200 milions de seguidors a tot el món, després de ser emesa a més de 70 països. Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic són alguns dels llocs on ja arriba a gran quantitat de seguidors.