Laura Madrueño somrient amb un vestit negre, Laura Manchón desenfocada i el logo de 'Supervivientes'

TELEVISIÓ

Laura Madrueño revela quina famosa estarà a 'Supervivientes' i molts es queden muts

'Supervivientes' ja té la seva cinquena concursant oficial confirmada i el seu nom no ha deixat indiferent ningú

Supervivientes ha començat el compte enrere per arribar a la graella de Telecinco. Precisament per aquest motiu, els darrers dies, està donant a conèixer el nom dels primers concursants oficials. I ara n'ha donat un més.

Supervivientes, a través de Laura Madrueño i a la roda de premsa del reality, ha revelat la identitat de la seva cinquena participant. Aquesta no és cap altra que l'esportista Blanca Manchón, que és una gran desconeguda per al públic. Tant és així que nombrosos seguidors del programa han començat a criticar-ne el fitxatge.

Supervivientes confirma Blanca Manchón com a participant

Supervivientes és a unes setmanes de començar a emetre's i això ha fet que s'activi la dinàmica habitual d'anar confirmant participants. Fins ara, s'havien donat com a oficials Arantxa del Sol, Javier Ungría, Arkano i Zayra Gutiérrez.

El reality tenia previst revelar el nom del cinquè concursant demà, 23 de febrer, durant el programa ¡De Viernes!, però ha donat la sorpresa. Potser perquè s'avança la final de GH Dúo i la seva arribada serà més imminent, ha accelerat el procés.

Així, durant la roda de premsa de Supervivientes, una de les presentadores ha revelat el nom d'una altra famosa que anirà a Hondures. Ha estat Laura la que ha explicat que aquesta celebrity serà Blanca Manchón, una sevillana que és campiona mundial de surf de vela. El seu palmarès és espectacular: dues medalles al Campionat Mundial de RS:X, quatre al Campionat Europeu i medalla d'or al Mundial de Mistral 2005.

Blanca Manchón somrient amb un vestit vermell i la mà a la cintura
'Supervivientes' ha fitxat Blanca per a aquesta nova edició | Europa Press

Tot això sense oblidar que, a més, ha participat en els Jocs Olímpics d'estiu en dues edicions. I també que és parella de l'atleta Manuel Halcón, amb qui té tres fills.

El concurs de supervivència a través de les xarxes socials fins i tot ha emès el primer vídeo de Blanca. Hi afirma: “Soc mare, esportista d'elit i vinc amb moltíssimes ganes al programa. Desitjo que em doneu suport, que em seguiu, i crec que li donaré un toc nou a l'illa”.

“Jo estic disposada a donar-ho tot per guanyar i espero el vostre suport. Ens veiem a Hondures”.

Això sí, no és la seva primera incursió al món de la televisió. També va participar en el programa Traitors España, d'HBO.

La decisió de Supervivientes de fitxar l'esportista genera controvèrsia

Supervivientes ha deixat bocabadat tothom amb aquesta confirmació. Primer, perquè ha estat inesperada, quan es revelaria demà. Segon, per la identitat de la concursant.

Especialment, que Blanca hagi estat fitxada ha provocat un enorme enrenou a les xarxes socials. I és que els seguidors del reality no entenen que ella participi en una edició de famosos, quan és una gran desconeguda per a la major part del públic.

Aquest malestar dels fans del programa ha quedat de manifest amb la quantitat de missatges que ara es poden llegir a X i a Instagram. Exemples són aquests: “Quin càsting, no els coneix ni el tato”, “Em podríeu haver trucat a mi també. Quins fitxatges”, “No sé qui és” i “Aquest any no conec ni la meitat”.

Tot i això, també cal reconèixer que alguns espectadors puntuals s'han alegrat dels noms que s'estan donant. Per això, comentaris com aquest: “Està bé gent nova que pugui sorprendre. Ja n'estem farts dels mateixos de sempre”.

➡️ Televisió

Més notícies: