Muntatge del plató de 'Supervivientes' al fons, Laura Madrueño somrient vestida de negre i Lara Álvarez somrient amb unes arracades de cèrcol i una brusa blanca i marró

TELEVISIÓ

Laura Madrueño dona una gran notícia sobre Lara Álvarez abans de 'Supervivientes'

Laura Madrueño ha parlat clar i net sobre Lara Álvarez, la seva antecessora al reality i ja excompanya de Mediaset

Laura Madrueño tornarà a convertir-se en part essencial de la nova edició de Supervivientes, que començarà d'aquí a uns dies. I és que novament serà l'encarregada de presentar el reality des d'Hondures i, per això, ja està fent la maleta per anar-se'n.

Això sí, Laura Madrueño, abans de començar el repte i deixar el nostre país, ha donat una informació important. En concret, ha deixat de manifest què pensa sobre la marxa de Lara Álvarez de Mediaset.

Laura Madrueño parla clar i net de Lara Álvarez

Laura Madrueño està comptant les hores per agafar un avió cap a Hondures, ja que l'estrena de Supervivientes tindrà lloc el 7 de març. Per això, està preparant el seu equipatge i també la feina que tindrà a l'illa. Tot alhora que està seguint amb deteniment la confirmació oficial dels concursants.

Però la presentadora, malgrat tot, també està al dia de què passa al voltant de Mediaset. D'aquesta manera, ha pogut saber que la seva antecessora al capdavant del reality, Lara Álvarez, ha decidit deixar el grup de comunicació. Ho ha fet després de ser-hi gairebé una dècada, per poder afrontar nous reptes professionals.

Muntatge amb els rostres de Lara Álvarez, des del plató de 'Supervivientes', i Laura Madrueño, des d'Hondures
Laura Madrueño s'ha referit a Lara, després de saber que ha deixat Mediaset | España Diario

Igual que altres companys, Laura Madrueño no ha dubtat a parlar de la decisió de l'asturiana, a qui té un gran afecte. Com recull El Diario de Navarra, ha manifestat que “em vaig assabentar per vosaltres, no en sabia res. La trobarem molt a faltar perquè és de la família de Mediaset”.

En aquest punt, ha admès que “n'he après moltíssim. Supervivientes era el seu format i per a mi va ser tot un repte enfrontar-me a una cosa així”.

De la mateixa manera, ha deixat clar que comprèn en part la postura de Lara Álvarez: “La vida són etapes. I ella ha decidit que n'emprendrà una nova. Li desitjo el millor”.

Laura Madrueño revela dades de la nova edició de Supervivientes

Laura Madrueño no només ha parlat d'aquella que ja és la seva excompanya de cadena, sinó que també ho ha fet de la nova temporada de Supervivientes. A més d'exposar que el que pitjor porta és deixar els seus familiars i les seves mascotes, ha reconegut que tindran lloc novetats.

El fet que una nova productora estigui darrere d'aquest propiciarà que “sorprendrem. Serà un programa diferent d'aquell que heu vist uns altres anys. Podreu veure moltíssim més joc a l'illa i es gaudirà de localitzacions noves”.

Posat de Laura Madrueño somrient durant la trobada amb la premsa abans de viatjar a Supervivientes
Laura Madrueño ha revelat els canvis que s'acosten al reality | Mediaset

Per descomptat, ha indicat que aquest any, el seu segon al reality, estarà més preparada que l'anterior. I tampoc ha tingut objeccions a manifestar-se sobre el retorn de Jorge Javier a la televisió. En aquest sentit, ha exposat que “té moltes ganes de tornar”.

“Crec que és el seu programa. Tots tenim unes ganes tremendes de poder arrencar amb ell la gala dels dijous en aquesta nova edició”.

Laura Madrueño ha confessat que està il·lusionada amb el concurs i per veure com els concursants s'hi deixen la pell. I parlant de concursants, encara no s'han revelat tots els que aniran a l'illa.

Ara com ara, se sap que hi participaran Arantxa del Sol, Javier Ungría, Arkano, Zayra Gutiérrez i Blanca Manchón. A ells s'han unit les últimes hores Ángel Cristo, Lorena Morlote i Kike Calleja. Queda esperar saber els famosos que completaran el càsting.

Famosos entre els quals podrien estar Jesulín de Ubrique, Carmen Borrego, Aurah Ruiz i fins i tot Ágatha Ruiz de la Prada. Les quinieles continuen obertes.