Captura de Kiko Jiménez tacat de fang a Supervivientes
TELEVISIÓ

Kiko Jiménez, davant un gran dilema a 'Supervivientes', justament abans de l'expulsió

Kiko Jiménez està travessant un moment realment complicat dies abans de conèixer el nom de l'eliminat

Kiko Jiménez està feliç per haver rebut l'oportunitat de Telecinco de tornar a participar en Supervivientes, tal com ja va fer el 2017. Tot i això, aquesta alegria s'ha convertit aviat en desesperació per un problema a l'illa. Per això ell es troba en un dilema.

En concret, Kiko Jiménez es troba en la cruïlla de què fer per poder aconseguir el foc, ja que això els està portant serioses dificultats. Una tessitura difícil davant la qual ell i les seves dues companyes d'illa, Laura Matamoros i Lorena Morlote, estan desesperats. I, per si no n'hi hagués prou, estan travessant aquest tràngol justament quan s'acosta l'expulsió.

Kiko Jiménez es troba en un tràngol realment difícil a Supervivientes

Kiko Jiménez ha tornat molt il·lusionat a Supervivientes, encara que les coses no li estan sortint com imaginava. Primer, perquè encara que ho desconegui, la seva exparella Gloria Camila ha tornat a parlar d'ell i no precisament bé. Segon, perquè a l'illa ha topat amb un problema realment difícil: la manca de foc.

El de Jaén i les seves companyes de convivència no han pogut aconseguir-lo i això suposa que les seves condicions de vida s'endureixin seriosament. Lògic, perquè no es poden escalfar i perquè no poden cuinar els pocs aliments que tenen. Per tant, encara que compten amb arròs, com que no poden preparar-lo, estan intentant sobreviure a força de coco.

Captura de 'Supervivientes' a 'Connexión Hondures' amb Laura Matamoros i Kiko Jiménez amb el rostre seriós

L'actual xicot de Sofia Suescun, així com Laura i Lorena, ahir van tenir l'oportunitat d'aconseguir el seu objectiu anhelat. I és que Supervivientes els va posar una prova de fang, feta dies abans pels altres concursants, per aconseguir-lo. Això sí, tenien una condició: havien de fer-ho en un temps igual o superior al de Mario, el guanyador, que rondava els 90 segons.

Morlote i Matamoros van perdre la seva opció, ja que van ser molt més lentes. I Kiko va estar a punt d'assolir la marca que se'ls va demanar, però tampoc no la va aconseguir. Per tant, malgrat la seva entrega, es van quedar amb les mans buides.

Aquesta situació va ser un vertader horror per als tres participants, que ja no poden més. I així ho va manifestar Jiménez: “El foc és el més important, és el més necessari. He fet el que he pogut i me'n sento responsable, per a nosaltres és un fracàs”.

Captura de 'Supervivientes' a 'Connexión Hondures' amb Laura Madrueño i Kiko Jiménez amb el rostre seriós i ple de fang

Després de perdre aquesta oportunitat, es troben davant d'un dilema: què cal fer per tenir aquest element que els pot facilitar la vida a l'illa. I aquest dilema té lloc justament dies abans de l'expulsió d'un d'ells.

Kiko Jiménez s'enfrontarà dijous a la primera eliminació de Supervivientes

Kiko Jiménez es va mostrar ahir absolutament capbaix t i desesperat per no haver aconseguit el foc tan anhelat. Aquests sentiments, així com no tenir l'element que tant necessiten, li doldrà moltíssim i dificultarà el tràngol que ha d'afrontar aquests dies. És tot un tràngol perquè, a la pròxima gala de dijous, ell i les seves companyes s'enfrontaran a un altre moment complicat.

Aquest dia es produirà l'expulsió d'un dels concursants, que serà enviat a Playa Limbo, on viu ell amb Laura i Lorena. I en aquell moment s'obriran les votacions perquè un dels quatre sigui eliminat de manera definitiva i torni a Espanya sense dilació.

Captura de 'Supervivientes' a 'Connexión Hondures' amb Laura Matamoros i Lorena Morlote amb el rostre seriós

En efecte, la persona que hi competirà està entre els participants que es troben a la palestra dels nominats. Ens estem referint a Aurah Ruiz, Rocío Madrid, Ángel Cristo i Miri, que s'ha vist implicada en un triangle amorós. Un d'aquests es convertirà en company de convivència de Kiko, en l'expulsat o en aquell que aconsegueixi fer-lo fora.

➡️ Televisió

Més notícies: