Muntatge amb Belén Esteban amb Kiko Hernández i una captura de 'Ni que fóssim'

TELEVISIÓ

Reapareix Kiko Hernández i dona una feliç notícia que emociona Belén Esteban

Kiko Hernández ha trucat en directe als seus companys durant l'estrena de 'Ni que fuéramos' per donar una gran notícia


Kiko Hernández no ha volgut perdre's l'estrena de Ni que fuéramos, per la qual cosa ha aparegut mitjançant una videotrucada al programa. A més, ho ha fet per donar una gran notícia.

Tots han saltat molt emocionats així que Hernández ha contactat amb ells. Sens dubte, una sorpresa que els ha fet moltíssima il·lusió. Sobretot a Belén Esteban, que ha deixat molt clar les ganes que té de veure el seu company.

"M'encanta", els ha dit als companys. "Quan vens?", li han preguntat. I és aquí quan els ha confirmat que ell també hi seria.

Captura de Kiko Hernández en una videotrucada amb María Patiño a Ni que anéssim Sálvame

Una gran notícia que, sens dubte, ha emocionat molt Belén Esteban i la resta de tertulians.

"Tinc una última funció el 24 al teatre Las Vegas i després parlem", els ha confirmat. A més, Lydia Lozano li ha demanat explicacions, sobretot perquè sembla que Hernández havia guardat aquesta informació en secret.

Així, Lozano no dubtava a retreure-li que l'hagués enganyat. "Per què m'has vacil·lat tant?", li ha increpat directament.

I Kiko Hernández li ha explicat que al principi no ho tenia gens clar, però que després de veure els seus companys li ha entrat la nostàlgia i no ha pogut evitar estar amb ells.

Kiko Hernández entra en directe i sorprèn Belén Esteban

És a dir, això suposarà una gran alegria per als fans del format. A més, Hernández també es mostrava una mica molest pel fet que la resta no hagin dit que volien que ell estigués a Ni que fuéramos.

Aquí Belén Esteban ha matisat que això era "mentida", ja que ella sempre ha manifestat les ganes que tenia de treballar amb ell i que estigués en aquest nou projecte.

"Volem que hi siguis, perquè si allà ens ho passàvem bé, aquí més", li ha promès Matamoros. "Aquí no guanyarem diners, però som lliures per fer el que vulguem".

I quan li han esmentat el tema, Kiko Hernández ha matisat que això suposa una “mica de problema”.

Captura de Ni que anéssim amb Belén Esteban i María Patiño i Kiko Hernández a la videotrucada

"Catorze anys us hem omplert les butxaques", ha aprofitat per carregar contra Telecinco. "Perquè ara no puguem entrar-hi i estiguem vetats", s'ha lamentat.

Aquí, María Patiño ha confirmat que Hernández ha confirmat que col·laborarà al programa de manera habitual o almenys "esporàdica".

A més, Kiko també llançava un clar dard enverinat a la mateixa Ana Rosa Quintana. "Us dic que amb la de seguidors que teniu, ja heu superat l'altra a TardeAR" , ha dit obertament.

Comentari pel qual María Patiño l'ha reprès. "Hi ha espai per a tothom", ha defensat la presentadora per calmar una mica els ànims.

➡️ Televisió

Més notícies: