Muntatge amb una platja d'una illa des de dalt, Kike Calleja somrient amb una samarreta vermella i el logotip de 'Supervivientes'

TELEVISIÓ

Kike Calleja ha de prendre una decisió dijous si vol continuar a 'Supervivientes'

Kike Calleja té clar el que ha de fer en dos dies si vol romandre al reality de Telecinco

Kike Calleja i la resta de concursants de la nova edició de Supervivientes ja són a Hondures. El col·laborador de programes com Fiesta canviarà els platós de Telecinco per una realitat ben diferent, a la qual no està gens acostumat. Serà dijous que ve, dia en què s'estrena el programa, quan tindrà oportunitat de demostrar fins on està disposat a arribar si de debò vol formar part de Supervivientes.

Ja queda poc per a una nova edició de reality de supervivència més popular de Telecinco. A l'espai Vamos a ver analitzaven ahir algunes de les claus del programa abans de la seva estrena. La periodista Isabel Rábago, que va ser concursant del format, avançava una cosa que els concursants hauran de tenir present abans de posar un peu a l'illa.

Kike Calleja ha de fer un pas important si vol concursar en Supervivientes

La col·laboradora, que coneix bé els secrets de Supervivientes, explicava que el moment del salt en helicòpter és decisiu per als concursants. "Si no saltes, no cobres; fins que tu no saltes, tu no ets supervivent. Aleshores tu almenys saltes i cobres", explicava Rábago deixant clara que aquesta és la condició que imposa l'organització de l'espai si el concursant vol rebre una quantitat econòmica.

Kike Calleja, que s'acomiadava ahir de la seva dona Raquel Abad, té clar que haurà de fer aquest pas important per veure compensat un projecte tan il·lusionant per a ell.

Muntatge del plató de 'Supervivientes' al fons i Kike Calleja somrient amb una samarreta vermella
El periodista coneix quina és la condició de 'Supervivientes' per poder cobrar la quantitat acordada | e-noticies.cat, Mediaset

Poc abans de marxar cap a Hondures, Kike Calleja donava pistes de com es pren la seva participació en el programa: "No em fa por. Em fa il·lusió saltar de l'helicòpter. No sé pescar, però aprendré; sé nedar", explicava.

A més, reconeixia el que més emoció li produïa pocs dies abans de començar el seu camí al reality. "Estic il·lusionat de coincidir amb certa gent i amb alguns companys que hi van. Doneu-me suport i estimeu-me", concloïa.

El que sí que ha deixat entreveure Calleja és que són les nits el que més difícil li resultarà de la seva experiència a l'illa. "Em fan una mica de por, diré", confessava.

El col·laborador de Telecinco demostrarà fins on pot arribar des del primer dia

També és conscient que ha d'assumir el fet de separar-se de la seva dona i els seus éssers estimats les setmanes que romangui al concurs. "A més, el que deixes aquí a Espanya, deixes la teva vida, la teva estabilitat, casa teva. Deixo la meva dona, el meu pare…", reconeixia el periodista.

Amb tot, Calleja deixava clar abans de partir que és la seva parella la persona que més l'ha animat en aquesta aventura que està a punt de començar. "M'ha dit: «Aprofita i gaudeix, no pensis en res de fora i viu l'experiència; passa-ho molt bé». Ella fora serà un gran suport, tinc la millor dona del món", afegia.

Primer pla de Kike Calleja somrient al 2023
Kike Calleja compta amb el suport de la seva dona en aquesta nova aventura televisiva | Europa Press

Ja queda menys per dijous, moment en què veurem si Kike Calleja fa el pas definitiu per començar la seva aventura a Supervivientes. Caldrà veure si la resta de companys en segueixen l'exemple i salten també des de l'helicòpter. En cas de fer-ho, aquest gest els assegurarà, tal com explicava Rábago, cobrar la quantitat acordada amb la direcció del programa.

➡️ Televisió

Més notícies: