Muntatge de Samantha Vallejo-Nágera somrient amb els llavis vermells i un vestit brillant amb Pepe Rodríguez en vestit negre i Jordi Cruz somrient en vestit blau subjectant un premi, Jesulín de Ubrique somrient en polo blau i una silueta amb un interrogant
TELEVISIÓ

Els jutges de 'MasterChef Celebrity' ja saben qui substituirà Jesulín de Ubrique

'MasterChef Celebrity' ja ha fet el primer fitxatge per a la seva pròxima edició i és algú tan conegut com Jesulín

MasterChef Celebrity és un dels programes de més èxit de la televisió al nostre país. I és que al públic li resulta molt interessant veure famosos mostrant les seves habilitats entre fogons. Personatges coneguts com ara Jesulín de Ubrique, que va ser un dels participants de la darrera temporada.

En aquest moment, MasterChef Celebrity ja està treballant en la seva pròxima edició, la número 9. Encara més, ja s'ha filtrat el nom de la figura coneguda que ocuparà entre fogons el lloc deixat per aquest torero. I la veritat és que el seu nom no ha deixat indiferent ningú, ni tan sols els jutges del format.

El talent de cuina ha fitxat ni més ni menys que Pocholo. Un home conegut pel seu singular caràcter, mode de vida i per la seva participació en diferents formats televisius.

MasterChef Celebrity ja té substitut per a Jesulín de Ubrique

MasterChef Celebrity ha aconseguit esdevenir sinònim d'èxit cada temporada. I això és molt important per a TVE, que així s'assegura bones audiències.

Per aquesta raó, el concurs de cuina ja està treballant en la nova edició, la nou, de la qual encara no hi ha data d'estrena. Això sí, tot sembla indicar que l'inici de les gravacions no trigarà a arribar, ja que ja està fent el càsting de participants. Sí, dels famosos que ocuparan els buits deixats per Jesulín de Ubrique, Laura Londoño i Toñi Moreno.

I ja coneixem el nom del primer fitxatge estrella. Segons El Televisero, MasterChef Celebrity ha aconseguit arribar a un acord amb Pocholo. D'aquesta manera, ell, programa rere programa, haurà de demostrar al públic i al jurat les seves habilitats com a xef.

Primer pla de Pocholo Martínez-Bordiú serio

La seva incorporació resulta força sorprenent, perquè fa temps que no participa en cap format televisiu, excepte quan va defensar el seu nebot Bosco a Supervivientes. I també perquè desconeixíem que li interessés la cuina. El que és clar és que la seva presència no deixarà indiferent ningú, atès el peculiar caràcter i manera de ser que té.

D'ell sabem, a més que va estar casat amb Sonsoles Suárez, que li encanta la festa i que li agrada exercir de DJ. Així mateix, cal subratllar que anys enrere va ser figura habitual de la televisió. Ho va anar en participar en realities com ara Hotel Glam, on va fer famosa la seva frase: “On és la meva motxilla?”.

Captura dels concursants d'Hotel Glam de Telecinco: Juan Miguel, Pocholo, Aramís Fuster, Yola Berrocal i Yurena

MasterChef Celebrity: altres famosos que podrien participar en la seva pròxima edició

MasterChef Celebrity ja té el primer substitut de Jesulín de Ubrique. No obstant això, hi ha uns altres noms que sonen amb força com a possibles concursants de la pròxima edició.

Exactament, un que fa temps que està en el focus mediàtic i que s'assegura que serà fitxat és Bertín Osborne. De moment, només és un rumor, encara que és evident que la seva participació despertaria molt d'interès. Hi hauria curiositat per veure com es desenvolupa cuinant quan al seu programa, Mi casa es la tuya, no sabia ni encendre la vitroceràmica.

Bertin Osborne amb rostre trist, recolzant el cap a la mà esquerra

De la mateixa manera, MasterChef Celebrity podria comptar amb dues persones més properes a Jesulín. És clar, perquè en l'edició actual de no famosos ha fet sengles propostes a la seva mare i a la seva dona. Sí, Carmen Bazáni María José Campanario, però caldrà esperar per saber si s'animen a seguir els passos del torero.

La morbositat estaria assegurada fins i tot si, a més d'aquestes dues dones del clan Janeiro, es fes certa la incorporació al càsting de Belén Esteban, l'ex del torero. Aquest seria un altre fitxatge bomba per al concurs i asseguraria bones audiències. És clar, perquè ella té nombrosos fans i perquè sorprendria veure juntes dues dones de la seva vida, que han protagonitzat seriosos conflictes.

➡️ Televisió

Més notícies: