Fotomuntatge amb una imatge de fons del logotip de 'Com si fos ahir', l'actriu Judit Farrés al capdavant i una rodona vermella amb interrogants amb la cara d'Albert Pla

TELEVISIÓ

Judit Farrés, l'actriu de 'Com si fos ahir' que està casada amb un famós de TV3

L'actriu de TV3 manté una relació de més de 20 anys amb el músic i també actor Albert Pla

Judit Farrés, actriu de Com si fos ahir, la telenovel·la de sobretaula de la televisió pública catalana, tindria una parella molt reconeguda.

Es tracta ni més ni menys que del músic i cantant irreverent Albert Pla, que també ha participat en alguns projectes a TV3, com ara Natura sàvia o Col·lapse de Ricard Ustrell. I més recentment podíem veure'l actuar a la sèrie La Mesías, dels Javis.

Encara que tant Judit Farrés com Albert Pla amb prou feines fan públics detalls sobre la seva vida privada. Tot i això, sí que se sap que tots dos mantenen una relació sentimental des de fa almenys 20 anys.

Judit Farrés, de Com si fos ahir, i Albert Pla, 20 anys d'amor

Judit Farrés, actriu de la telenovel·la de sobretaula de TV3 Com si fos ahir, on dona vida a l'Anaïs, fa 20 anys que manté una relació amb Albert Pla. El provocador músic i cantant coneixia Judit Farrés durant l'any mentre feien teatre. Concretament, a l'obra Cançons d'amor i droga d'Àlex Rigola, segons explicava En Blau.

Captura d'Instagram de Judit Farrés i Albert Pla

Tenen dos fills en comú

La parella formada per Judit Farrés i Albert Pla, que es porten 12 anys de diferència d'edat, és una de les parelles més consolidades del panorama català. De fet, tots dos tenen també dos fills en comú, en Jan i la Celia.

Fotomuntatge de l'actriu Judit Farrés amb el seu fill Jan amb cara desenfocada somrient

Tot i que no parlen gaire en públic sobre la seva relació, Albert Pla no dubtava a lloar la seva parella fa un temps en una entrevista a TVE. "La Judit és la meva còmplice, la meva companya professional. Es confon amb mi, jo em confonc amb ella, mai sé si parlo per boca d'ella o per boca meva".

La seva dona tampoc no es quedava enrere, assegurant que Albert Pla li va ensenyar a "treure'm de sobre la ximpleria de la tia Maria que tenim els actors. Jo venia de 4 anys a l'Institut del Teatre i ens fan sentir certa importància. Tu tens la capacitat de dir que l'important és l'espectacle i no aquest jo narcisista que de vegades ens perd".

"Per mi és molt difícil concebre qualsevol cosa sense que estiguis tu. Ho tens tot tan ben posat que serveix perquè no hi hagi cap mètode de treball", confessava el músic català.

➡️ Televisió

Més notícies: