Primer plànol de Josema Yuste seriós durant la seva visita al programa 'El Hormiguero' del dilluns 6 de novembre de 2023

Josema Yuste comparteix una gran notícia personal durant la visita a 'El Hormiguero'

Josema Yuste està a punt de convertir-se en avi

Josema Yuste ha estat el convidat especial d'aquesta nit a El Hormiguero, ja que lamentablement Laura Pausini no hi ha pogut assistir.

Pel que sembla, un problema de salut ha impedit a l'artista italiana assistir al programa, cosa que li han desitjat que es millori aviat.

"Us havíem anunciat que aquesta nit estaria amb nosaltres Laura Pausini. Ve, però no avui", ha començat explicant Pablo Motos.

Muntatge amb el plató d''El Hormiguero' al fons, un primer pla de Laura Pausini somrient amb un mocador al coll i uns virus
Laura Pausini no ha pogut assistir al programa d'avui | e-noticies.cat, Atresmedia

"S'ha posat malalta i no ha pogut venir. No és gens greu, per sort. Laura, sé que m'estàs veient, t'envio una abraçada, recupera't aviat", ha volgut transmetre-li el presentador desitjant-li una ràpida recuperació.

A més, ha confirmat la data exacta en què la italiana sí que podrà venir finalment. "Et veiem el dia 20. Hi ha hagut un canvi de dates. El dia 20 venia Josema i vindrà Laura Pausini. Aleshores, aquesta nit, hi ha Josema Yuste", ha anunciat a continuació.

Josema Yuste confessa que està a punt de convertir-se en avi

Només entrar a plató, Pablo Motos ha volgut agrair a Yuste la seva amabilitat per haver acceptat canviar la data d'aparició al programa. I, a més, amb tan poca antelació.

Però, sobretot, perquè avui la nit era especialment delicada per a Josema, que espera una trucada molt important, tal com ha explicat als espectadors.

Així, l'actor i humorista ha volgut compartir una gran notícia amb Pablo Motos, i és que està a punt de convertir-se en avi.

Captura de Pablo Motos i Josema Yuste mirant un mòbil durant el programa d''El Hormiguero' del dilluns 6 de novembre de 2023
Josema Yuste ha estat molt pendent del mòbil | Atresmedia, El Hormiguero, Antena 3

Just per això li ha demanat si podia deixar el mòbil a sobre de la taula, ja que podrien trucar d'un moment a l'altre. I la veritat és que Yuste assegurava estar realment dels nervis.

"He de tenir el mòbil a sobre de la taula", ha confessat a Pablo. "Estic a punt, en minuts, de ser avi. Per segona vegada, però és el primer nen de la meva filla", ha explicat.

"Estic una mica nerviós però estic feliç. Estic nerviós de collons", ha afegit a continuació.