Muntatge amb el plató de 'La Ruleta de la Suerte' al fons, Jorge Fernández amb rostre neutre i camisa de quadres, i ell al costat de Nora Aristegui al carrer

TELEVISIÓ

Jorge Fernández se salta les normes i frena 'La Ruleta' per parlar de la seva parella

Jorge Fernández ha decidit compartir amb tothom un detall preciós que ha tingut la seva noia, Nora Arístegui, amb ell

Jorge Fernández és molt divertit i natural a la televisió, però també és força cautelós amb la seva vida privada. En concret, té per norma no parlar a La Ruleta de la Suerte del seu fill, ni tampoc de la seva parella, Nora Arístegui. Tot i això, aquesta vegada n'ha fet una excepció.

Per sorpresa de tothom, Jorge Fernández ha confessat un detall especial que la seva noia ha tingut amb ell. I en fer-ho ha deixat de manifest que està molt enamorat.

Jorge Fernández trenca amb la màxima i parla de la seva parella

Jorge Fernández sempre ha intentat mantenir fora de les càmeres la seva vida privada. Tant és així que ni a la televisió ni tan sols a les xarxes socials parla de la seva família o de la seva actual relació sentimental. Tot i això, en una de les últimes entregues de La Ruleta de la Suerte s'ha saltat aquesta màxima.

El presentador basc s'ha sentit impregnat de l'esperit de Sant Valentí que es respirava al programa especial per aquesta data. Per aquest motiu, després que es resolgués un panell que indicava que anys enrere els amants perfumaven les cartes, s'ha sentit preparat per confessar una cosa personal.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández somrient amb un coll alt negre el 14 de febrer de 2024
Jorge Fernández ha presumit del romàntic gest que va tenir Nora amb ell | Atresmedia

Jorge, sense que ningú ho esperés, ha exposat que “a mi, la meva xicota m'ha enviat fa no gaire temps una carta perfumada. Molt bonica, a més”. I davant d'això el públic s'ha posat a corejar: “Que bonic!”.

I aquí no ha quedat tot, ja que ell ha reconegut que aquesta missiva “la tinc guardada. L'hauria de tenir aquí presentant també amb mi i la Laura amb la seva parella, a veure si volen. Però diran que no”.

El somriure ximple de Fernández explicant el bonic detall que va tenir amb ell la seva noia ha evidenciat dues coses. Primer, que és un romàntic. Segon, que n'està molt enamorat, amb la qual surt des del 2017.

Storie de Jorge Fernández a Instagram amb Nora Arístegui posant en un pont
Jorge Fernández fa anys que és feliç al costat de la seva parella | Instagram, @jorgefdeztv

Jorge Fernández és testimoni d'un gest inaudit de Joaquín

Jorge Fernández no ha estat l'únic que s'ha saltat les normes amb motiu de Sant Valentí. També ho ha fet Joaquín Padilla. Sí, el cantant de la banda de La Ruleta.

El que ha passat és que l'artista ha interpretat la cançó Love, de Frank Sinatra. I, després d'això, amb les mans ha fet un cor, una cosa inaudita en ell. Gest que no ha passat desapercebut per al presentador, que li ha dit: “T'he vist que has dedicat aquesta cançó a algú”.

Davant d'aquestes paraules, Joaquín ha respost: “L'he dedicada a Chus. És que és l'amor de la meva vida”.