Muntatge de Jorci Cruz i el vídeo que va gravar al costat de Tamara de MasterChef

TELEVISIÓ

Jordi Cruz rep una allau de crítiques després de reaparèixer amb Tamara, de 'MasterChef'

Jordi Cruz demana disculpes al seu últim directe on apareix al costat de la concursant afectada en aquesta polèmica

Continua la polèmica amb Jordi Cruz després de l'últim programa de MasterChef. Ara, dies després que les xarxes socials s'incendiessin en contra del programa culinari pel tracte a una concursant, Jordi Cruz i la principal afectada han publicat un vídeo. Tot i això, les xarxes no s'acaben de creure aquesta reconciliació entre el xef i la participant del programa

Jordi Cruz i Tamara, la concursant que decidia abandonar MasterChef, han publicat un vídeo junts on tots dos parlen del que va passar al programa.

"Ahir estava preparant aquest directe, vam parlar amb Tamara de la possibilitat d'aparèixer aquí i donar la nostra opinió del que ha passat aquesta setmana", explicava Cruz.

Tots dos s'haurien ajuntat per cuinar junts una carrot cake i parlar sobre el que va passar durant l'últim programa de MasterChef. "La salut mental és molt important", comentava l'exaspirant.

Tamara, assegurava que ella no s'havia sentit còmoda durant el programa i per això va decidir anar-se'n, però que res no tenia a veure això amb la seva salut mental.

Vídeo de Jordi Cruz amb l'exaspirant de MasterChef, Tamara

Jordi Cruz, per part seva, assegurava haver escoltat comentaris que l'havien sorprès. "Molts d'ells —les persones que havien criticat els fets— sense haver vist el programa", comentava.

Sobre la salut mental, Jordi Cruz va voler deixar clara la seva posició. "Jo, que també he tingut els meus problemes, no em considero òptim per opinar sobre certs temes", comentava el xef fent referència als problemes d'ansietat i estrès.

A més, han volgut remarcar que MasterChef és simplement un programa de televisió i que, fora de càmeres, es portaven bé. "A MasterChef parlem de superació, evolució, actituds… no hi som per enfonsar ningú. Estem fent tele", sentenciava Jordi Cruz.

Les xarxes no es creuen a Jordi Cruz després del seu darrer vídeo

Tot i la bona fe del xef català i l'exconcursant de MasterChef, les xarxes socials no han acabat de veure amb bons ulls aquesta suposada reconciliació entre els implicats. I és que a X, abans Twitter, els internautes han carregat durament contra Jordi Cruz i MasterChef.

Tuits criticant Jordi Cruz després del que va passar a l'últim programa de MasterChef

A més, molts usuaris de xarxes socials han criticat la situació que ha portat la Corporació RTVE a retirar l'últim programa de MasterChef de RTVE Play i de xarxes socials.

➡️ Televisió

Més notícies: