Muntatge de primer pla de Jonan Wiergo amb el plató de 'Supervivientes'
TELEVISIÓ

Jonan Wiergo reapareix a Telecinco després de perdre 'Supervivientes' amb un nou programa

Jonan Wiergo serà concursant de 'Bailando con las estrellas', el nou programa de ball de Telecinco

Jonan Wiergo es donava a conèixer gràcies al seu pas per Supervivientes , on es convertia en un dels grans protagonistes de l'edició amb la seva gran amiga Adara Molinero .

Tot i això, finalment l'influencer es quedava a les portes de la final, en una edició que guanyava Bosco Martínez-Bordiú .

Encara que, sens dubte, haver quedat en tercera posició al reality va venir molt bé a Wiergo per fer el salt a la televisió i fer-se encara més conegut fora de les xarxes socials.

Primer pla de Jonan Wiergo amb rostre seriós durant la premiere d''A quién le gusta mi follower' a Madrid
Jonan Wiergo torna a Telecinco després de 'Supervivientes' | GTRES

És més, des que va tornar d'Hondures, Jonan ha parlat sense embuts sobre la seva experiència i fins i tot els diners que ha pogut guanyar.

"El que jo guanyava a Supervivientes eren 2.500 euros a la setmana", explicava. "Treu-li Hisenda, representació i tot... Em quedaven uns 800 euros a la setmana".

Així arribava a lamentar-se fins i tot pel tracte que li havien donat a Telecinco, ja que altres perfils guanyaven molts més diners.

Jonan Wiergo torna a Telecinco amb 'Bailando con las estrellas'

"Hi ha perfils que cobren moltíssims diners i altres que no cobrem gairebé res. Lamentablement, la televisió d'aquest país no ha valorat mai els influencers", es queixava Wiergo deixant en evidència l'organització.

"He estat d'aquelles persones que ha cobrat molt poc per una experiència que realment ha estat molt divertida", assenyalava. Del que no hi ha dubte, és que Jonan Wiergo va gaudir molt a Supervivientes , i ell mateix confessava que hauria acceptat participar al reality fins i tot de manera gratuïta.

De fet, d'Hondures es va emportar grans amics com Adara Molinero o Alma Bollo, a qui va demostrar estar molt unit davant i darrere de càmeres.

Captura de 'Supervivientes' amb Bosco Martínez-Bordiú, Adara Molinero, Jonan Wiergo i Asraf Beno brindant el 25 de juny de 2023
Jonan Wiergo, molt unit a Adara Molinero a 'Supervivientes' | Mediaset

Ara, Jonan té una nova oportunitat per demostrar el que val participant a Ballant amb les estrelles , que s'estrenarà el proper 13 de gener.

Aquí compartirà espai amb altres estrelles com Miguel Torres, Agatha Ruiz de la Prada, Mala Rodríguez i Adrián Lastra.

Sens dubte, una nova aventura televisiva de la mà de 'Bulldog TV', després de Supervivientes . Encara que el seu debut a la petita pantalla va ser com a concursant anònim de Pequín Express , a més de compartir espai a Netflix junt a Luján Argüelles al dating show A qui li agrada el meu follower?