Muntatge de fotos de primer pla de Jesús Vázquez amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Manu Reyes difuminada i amb interrogants

TELEVISIÓ

Les paraules de Jesús Vázquez sobre un rostre de Mediaset que s'han fet virals

Jesús Vázquez va comentar a ‘Allá tú’ que li cridava l'atenció la veu d'un reporter de Mediaset al que va definir com a “guapet”

Jesús Vázquez és un dels rostres més veterans de Telecinco. Recentment, s'ha començat a emetre novament el seu mític programa Allá tú. I justament al plató d'aquest format, fa uns dies, el presentador va fer una apreciació que no va deixar ningú indiferent.

El presentador d'Allá tú va fer un comentari sobre un periodista de Mediaset. Tot i que ell, en aquell moment, assegurava no estar segur que fos company seu.

Es tracta de Manu Reyes, un reconegut reporter d'Informativos Telecinco. L'atribut que realment va cridar l'atenció de Jesús Vázquez va ser la peculiar veu d'aquest periodista. No obstant això, no va ser l'únic que va destacar d'ell.

Plànol curt de Jesús Vázquez amb rostre seriós al plató d''Allà tu'
Jesús Vázquez regala grans moments al plató d'‘Allá tú’ | Mediaset

Jesús Vázquez es fixa en un reporter de Mediaset

Allá tú va tornar fa pocs mesos a la graella de Telecinco de la mà de Jesús Vázquez. Un format de Mediaset que, de tant en tant, deixa algun moment que acaba comentant-se en xarxes socials.

I això és justament el que ha passat amb unes paraules de Jesús Vázquez. Tot i que es van donar fa uns dies, recentment s'han viralitzat a TikTok.

I tot perquè en ple programa, al presentador li va vindre al cap la característica veu d'un reporter després de parlar amb Miguel Ángel, un concursant d'Astúries. El qual va assegurar que la veu del seu pare feia por.

Plànol mitjà de Jesús Vázquez amb rostre seriós, al plató d''Allà tu', parlant amb una concursant del programa que està d'esquena a la cambra
Jesús Vázquez va ressaltar la veu que té el Manu Reyes, reporter de Mediaset | Mediaset

“Hi ha un reporter a la tele, no sé de quina cadena, que no vull ficar-me en embolics”, començava dient Jesús Vázquez. “Un rosset, així, que és maco que parla completament així[posant el to de veu molt greu]”, assenyalava.

Tot i que la veu de Manu Reyes no va ser l'únic que va cridar l'atenció de Jesús Vázquez, sinó que també es va fixar que “és guapet”. Una anècdota que el mateix reporter no va passar per alt i la va compartir al seu perfil de TikTok.

Manu Reyes reacciona al comentari de Jesús Vázquez a Allá tú

Al reporter al qual feia referència Jesús Vázquez, Manu Reyes, li va arribar el vídeo del presentador i no va poder evitar comentar-lo a les seves xarxes socials.

“Doncs Jesús, soc el Manu Reyes. No et preocupis que no et fiques en cap embolic amb cap altra cadena perquè estic a Mediaset, a Informativos Telecinco i a Noticias Cuatro”, començava dient.

Muntatge de fotos de Manu Reyes reaccionant a un moment protagonitzat per Jesús Vázquez al plató d''Allá tú'
Manu Reyes va reaccionar a les paraules del Jesús Vázquez | TikTok, @manureyesperiodista, e-noticies.cat

I lluny de sentar-li malament el comentari de Jesús Vázquez, a Manu Reyes li va fer il·lusió: “M'ho prenc com un honor que tu m'imitis i em mencionis al teu programa”, assenyalava. I continuava dient que el considera “tota una llegenda de la televisió”.

Una divertida anècdota que ha pres rellevància a les xarxes socials i que ha servit els dos companys per mostrar-se admiració mútua.

➡️ Televisió

Més notícies: