Primer pla de Jesulín d'Ubrique somrient al programa 'Masterchef Celebrity'

Jesulín de Ubrique revela l'estratègia que seguirà per guanyar ‘MasterChef’

Jesulín de Ubrique deixa clares les seves intencions

Jesulín de Ubrique ha aconseguit guanyar-se els espectadors de MasterChef Celebrity setmana rere setmana. De fet, ja només li queden cinc rivals a qui haurà de fer front.

Encara que el marit de María José Campanario no és el millor cuinant, sí que ha aconseguit deixar-se anar i deixar-se endur-se al concurs . Alguna cosa, que juntament amb una mica de sort, li ha servit per arribar tan lluny.

I, a hores d'ara del programa, el torero ha volgut deixar ben clar als seus companys que no els té cap por. Justament per això, ha pres la decisió de confessar-los obertament quina és l'estratègia que pensa seguir per arribar fins a la final.

Captura dels concursants de 'MasterChef Celebrity' del programa del dijous 9 de novembre de 2023
Jesulín declara la guerra als seus companys de 'Masterchef' | RTVE - Masterchef

Així, Jesulín assegura que el seu pla passa per treure's de sobre primer els nois, Álvaro Muñoz Escassi i Daniel Illescas .

I no només això, sinó que vol estar ben enganxat a Laura Londoño, que s'ha convertit en la gran rival a batre i en la favorita dels jutges.

Jesulín de Ubrique té clar el seu pla per guanyar 'MasterChef'

"Vull estar sempre enganxadet a la Laura i fer fora aquests dos", ha confessat assenyalant Muñoz Escassi i Illescas. Una estratègia peculiar que ha cridat l'atenció dels seus companys i també dels jutges.

"Et vols quedar entre dones llavors?", li ha preguntat Pepe Rodríguez, fent referència a Blanca Romero, Toñi Moreno i Laura.

I ell ha assentit amb orgull, deixant a tots esbalaïts. De fet, Toñi no ha pogut evitar comentar-ho fora de càmeres.

Jesulín de Ubrique cuinant a 'Masterchef Celebrity' 2023, amb rostre de concentració
Jesulín ha sabut guanyar-se el seu lloc a 'MasterChef' | RTVE

"Quina estratègia és aquesta de deixar la que millor cuina al programa?", ha apuntat força confosa. "Crec que Jesulín es va deixar el cervell a la plaça de toros", ha opinat sobre això.

De la mateixa manera, Jesulín de Ubrique ha mostrat quin serà un dels seus amulets que lajudarà a aconseguir aquest objectiu. Es tracta ni més ni menys que d'un cinturó que us acompanyarà durant el cuinat.