Muntatge de Rocío Carrasco somrient amb uns pendents llargs, Jesulín de Ubrique somrient en vestit blau, Belén Esteban amb els cabells recollits mirat cap amunt i una televisió

TELEVISIÓ

Jesulín de Ubrique copia Rocío Carrasco i enfonsarà Belén Esteban a la televisió

Jesulín de Ubrique sembla que ha pres la determinació que ara és el seu moment de parlar clar i net

Jesulín de Ubrique és un dels personatges més rellevants de la premsa del cor. I és que sempre ha fet parlar molt tothom, tant per la seva família, com per la seva professió i fins i tot per la seva vida sentimental.

I ara és ell, Jesulín de Ubrique, qui està disposat a parlar clar i net definitivament. Ho farà en un documental per a televisió. Això suposarà, per exemple, que abordi la seva relació tempestuosa amb Belén Esteban, la mare de la seva filla gran.

Amb la seva versió sobre allò viscut amb aquella, pot fer el que Rocío Carrasco va fer al seu moment amb la seva exparella a través de la seva docusèrie. Ens estem referint a enfonsar-la.

Jesulín de Ubrique ha decidit explicar-ho tot sense embuts ni traves

Jesulín de Ubrique, durant anys, ha suportat que surtin a la llum molts rumors d'ell i de tot el seu entorn. Rumors que puntualment ha desmentit o confirmat amb entrevistes a la televisió o a la premsa. No obstant això, la majoria de vegades ha optat pel silenci i no entrar en debat de cap mena.

Tanmateix, sembla que ara ha canviat d'opinió. El marit de Campanario ha determinat que és el moment per explicar al món la seva veritat, la de la seva vida a tots els àmbits. Ho farà a través d'una sèrie que, pel que sembla, començarà a gravar ben aviat.

Primer pla de Jesulín d'Ubrique amb el rostre seriós

20 minutos és el mitjà que ha pogut obtenir més dades d'aquest projecte, ja que ha parlat amb persones properes a Jesulín. Aquestes han indicat que el torero espera fer-hi un recorregut “sense estridències, encara que amb veritat”, pels moments més durs de la seva existència.

El que sembla que pretén el pare d'Andrea Janeiro és explicar per si mateix tot allò que ha esdevingut a la seva vida, sense que ningú ho faci per ell. Vol relatar per si mateix els sentiments, les vivències, les alegries i les penes. Tot per fer front a les persones i a les informacions que han intentat enfonsar-lo al llarg dels anys.

Jesulín de Ubrique revelarà la seva veritat sobre Belén Esteban

Jesulín de Ubrique en aquest documental parlarà de la història d'amor que continua vivint amb la seva dona, María José. I també posarà sobre la taula la relació complicada que va mantenir amb Belén Esteban, fruit de la qual va néixer la seva filla gran, i que va acabar com el rosari de l'aurora. Concretament, des de la fi d'aquesta, ella, que ara estrena Ni que fuéramos Sálvame, s'ha dedicat a qüestionar-lo públicament com a pare.

En aquest mitjà s'ha exposat que el torero no té cap mena de set de venjança contra la seva ex ni vol més escàndols. Això sí, “tampoc no està disposat a continuar claudicant i semblar el dolent de la família”.

Vaja, que Jesulín de Ubrique parlarà clar i net sobre les acusacions que ha rebut de Belén Esteban. Encara més, explicarà per què suposadament no ha exercit de pare com s'esperava amb Andrea. La seva veritat pot suposar que surtin a la llum fets i situacions que deixarien en mal lloc la col·laboradora.

Jesulín de Ubrique amb Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro, quan era un nadó

És a dir, que Jesulín de Ubrique pot fer una cosa semblant a allò que Rocío Carrasco va fer amb la seva docusèrie. Ni més ni menys que posar en dubte tot això que la seva exparella ha explicat durant anys a la televisió. És clar, perquè revelarà dades de la de San Blas que tirin per terra el seu testimoni o que qüestionin el seu comportament durant aquests anys.

No obstant això, caldrà esperar per veure finalment què explica Jesús. El que està assegurat és que no deixarà indiferent ningú.

➡️ Televisió

Més notícies: