Muntatge de la foto oficial de Jessica Bueno a 'GH VIP', Irene Rosales somrient i una caixa oberta amb monedes

Irene Rosales confessa si li agradaria que Jessica Bueno guanyés el premi 'GH VIP'

Irene Rosales ha estat molt sincera en parlar de l'ex del seu marit

Irene Rosales és la dona de Kiko Rivera i la mare de les seves dues filles petites, Ana i Carlota. Amb ell ha format una llar on, per descomptat, també és present el fill gran d'ell, Francisco. Un petit que ara té 11 anys i que és fruit d'una relació anterior del DJ amb Jessica Bueno.

Irene Rosales ha mantingut sempre un tracte cordial amb l'ex del seu marit. Per aquesta raó, ara que Jessica es troba concursant a GH VIP, s'ha volgut saber si li dona suport perquè guanyi el reality. La resposta ha estat clara i contundent.

Irene Rosales confessa si desitja el triomf de Jessica Bueno

Irene Rosales ha aconseguit tenir una vida tranquil·la amb la seva família allunyada de la televisió. Tot i que això no impedeix que, puntualment, sigui notícia per l'entorn del marit. Un exemple és que ara es troben una altra vegada al focus mediàtic pel pas de l'ex d'ell, Jessica Bueno, per GH.

L'esposa de Kiko ha vist que la mare del fill gran d'ell ha decidit participar en el mític reality de Telecinco aquest any. De moment, no està passant desapercebuda, perquè ha gastat part del premi per tenir notícies dels seus petits. I tampoc ha deixat ningú indiferent amb les seves confessions sobre el seu matrimoni amb Jota Peleteiro.

Irene, com no podia ser d'una altra manera, està al dia de què passa a la casa de Guadalix, on ella també va viure el 2019. Precisament per aquest motiu, Europa Press l'ha abordada al carrer per preguntar-li si vol que Bueno sigui la guanyadora.

Primer pla d'Irene Rosales seria a la desfilada de Pronovias 2022
Irene Rosales ha estat molt clara en parlar del pas de Jessica pel concurs | Europa Press

Rosales no ha tingut cap mena de problema a contestar de manera contundent. El primer que ha manifestat és que han vist alguna cosa del seu pas pel concurs de Telecinco. I després ha afirmat amb rotunditat: “Li donem molt de suport i tant de bo arribi a la final i que guanyi si pot ser, és clar que sí”.

Irene Rosales dona suport incondicionalment a Jessica Bueno

Irene Rosales ha exposat obertament amb aquestes paraules que dona suport a l'ex de Kiko al seu pas pel format de Telecinco. Però és que fa uns dies ja ho va evidenciar amb les manifestacions que va publicar a les seves històries després de salvar-se la participant de l'expulsió.

Exactament, ella va compartir una fotografia de Bueno al reality. I al costat d'aquesta va escriure: “Me n'alegro molt per Jessica, sé d'una persona que estarà molt contenta. Tant de bo i arribi a la final, perquè gaudeixi de la bonica experiència que és viure Gran Hermano i perquè sé qui n'estarà molt orgullós”.

Captura de l'Storie d'Irene Rosers alegrant-se de la salvació de Jessica Bueno a 'GH VIP'
Irene Rosales no és la primera vegada que deixa clar que dona suport a Jessica | @irenerova24

D'aquesta manera, Rosales va afirmar que dona suport a la model, sobretot pel fill que té amb Kiko. Un petit que ella adora i sembla que aquest sentiment és recíproc. Només cal veure que així ho va manifestar Bueno dins del concurs recentment: “Sempre he desitjat que el meu fill tingui relació amb el seu pare”.

“Irene és com una altra mare per al meu fill, l'estima molt”. Encara més, fins i tot va confessar que el petit Francisco “s'assembla molt al seu pare, vol fer riure sempre els altres. El veus i dius: «És com ell». Encara que té el mateix color d'ulls que jo”.

Kiko Rivera amb ulleres de sol i Jessica Bueno amb una bossa al braç feliços als carrers de Triana
Irene Rosales ha vist la model tenir bones paraules per a ella i per a Kiko | Europa Press

Així, ha quedat de manifest que hi ha una gran cordialitat entre les dues dones de la vida de Kiko Rivera. Totes dues, pel bé dels seus respectius fills, han optat per emportar-se genial en pro que els menors siguin feliços i gaudeixin de la seva família en tota la seva amplitud. I ara com ara ho han aconseguit.