Fotomuntatge d'Irene Montalà i Carme Elías amb una imatge de les instal·lacions de TV3 de fons
TELEVISIÓ

Irene Montalà confessa el seu drama desconegut i s'emociona en parlar de Carme Elías

Irene Montalà ha estat una de les convidades del programa presentat per Helena García Melero i s'ha emocionat en veure una imatge de Carme Elías

La famosa actriu Irene Montalà ha estat una de les convidades del programa 'Tot es mou' presentat per Helena García Melero. Irene Montalà és molt coneguda per haver participat en sèries de la televisió pública catalana com 'Poblenou' o 'Mirall Trencat' al costat de Carme Elías.

Posteriorment, va fer el salt a la capital espanyola on va actuar en mítiques sèries com 'El Internado', 'El Barco', entre moltes altres. Podríem dir que Irene Montalà gaudeix d'una carrera professional d'èxit.

El drama desconegut d'Irene Montalà

Irene Montalà ha reaparegut als platós de TV3 per fer un breu repàs dels seus inicis a la televisió pública. L'actriu va començar a treballar amb només 17 anys en una sèrie que ja forma part de la història de Catalunya: 'Poblenou'. On donava vida al personatge de la Júlia.

"Per mi 'Poblenou' va ser un canvi de vida. A diferència d'altres companys, també molt joves en aquella època, jo no havia fet càstings, no estudiava interpretació... Jo era una salvatge, vaig tenir una crisi familiar brutal i estava a la rambla davant del Liceu demanant diners", ha confessat.

En aquest moment, la cara de la presentadora de l'espai, Helena García Melero, era de completa circumstància, ja que no acabava d'entendre res. "Però per burra, no per res. Per adolescent boja", ha explicat Irene Montalà.

Així, tal com ha explicat l'actriu, abans que 'Poblenou' la fitxés "jo em vaig escapar de casa i vaig estar una setmana fora", ha sentenciat. "En aquell moment, un dia va passar la Júlia que era la filla del Pep Armengol, el director de càsting de TV3, amb la seva dona Lluïsa Castells", ha començat.

"I la Júlia, cada vegada que passava per allà em veia i somreia i es tornava boja. Aleshores cada dia paraven i la Lluïsa un dia li va dir al Pep: 'Hi ha una noia a baix que li podríeu fer el càsting perquè és perfecta'. I així va ser", ha afegit la catalana.

Per altra banda, també ha parlat de la part més dura de ser coneguda. "Realment és molt fort com canvia la teva vida davant d'un esdeveniment així. En el moment de 'Poblenou' jo no estava preparada, era molt jove. És una experiència dura", ha confessat.

Carme Elías pateix Alzheimer

Com tothom sap, Carme Elías, una de les actrius més importants del nostre país, pateix Alzheimer. Durant l'entrevista d'Irene Montalà al 'Tot es mou', han compartit una imatge de 'Mirall trencat'. En ella, apareixia l'actriu amb Carme Elías en una escena de la sèrie.

Imatge de Carme Elías
Carme Elías pateix Alzheimer. | Europa Press

"Mira, la Carme...", ha dit. "Ai... Bé... Doncs... Se me n'ha anat ara", ha dit Irene Montalà visiblement emocionada. I és que, segons hem pogut veure, l'entrevistada ha perdut el fil de la conversa en veure la seva companya a la pantalla.

Cal recordar que Irene Montalà i Carme Elías van treballar molt de temps juntes a la sèrie de TV3 que donava vida a la novel·la de Mercè Rodoreda.